Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Rimuru #54001 üzenetére

    Hibas ez az arch/gentoo/rolling vs tobbi felvetesed, mire van ~30k csomag hivatalosan debianra vagy archra? elarulom debian, arch csak harmad annyit nyujt.

    Azért van jóval több csomag Debianra, mert hát lássuk be.....az Arch az nem Debian, de ebbe se mennék bele, mert értelmetlen. Vicces ez a dolog, mert mindannyian ismerjük a Debian csomagok frissességéről szóló legendákat, no de ha ez a stabilitás ára....szóval az a sok csomag....mennyi platformra használnak Debiant amúgy? (most a Debian 6-tal keringő űrhajót ne is említsük)

    5 csomag abból a ppa-ból bocs AURT v YAURTmár épp elég is lehet, hogy gond legyen, én még annyi PPA-t sem használok, tán csak egyet! Akkor az én Mint-em sokkal biztonságosabb! ;] jól mondom?

    Egyébként újra oda lukadtunk ki, ahová szoktunk! Ti haladó guruk nem tudtok kezdő fejjel gondolkodni már jó ideje!

    metaxx videói valóban a kezdőknek szólnak és nagyon alkalmasak is erre, még ha ti haladóként én meg kezdőként is másként látok pár dolgot, mint ő!

    Ti nem csináltok videót kezdőknek, én sem csinálok, ő viszont olyan hozzáértő, aki ismeri a kezdők nyelvét! Még....már közel sem annyira, mint én, de azért ismeri! Igazán csak én ismerhetem, mert örök laikus és örök kezdő vagyok! Ez van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák