Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz DarthSun #106979 üzenetére

Ma már teljes mértékben helyettesíthető a Windows a Linuxal általános felhasználásra

Én egy percet sem sajnálok, amit a tanulásra fordítottam. Voltak nehéz helyzetek, főleg amikor a másik gépet átraktam Arch alapú disztróra. De a Minttel is az elején. Utána a Endeavourral is viszonylag emlékezetes volt az a pár hónap, amit eltöltöttünk... De a végén annyira összebarátkoztunk az összes, általam használt disztróval, hogy már elképzelni sem tudom, hogy napi szinten Windows-t használjak. A legjobb döntés volt az a sörözés, ahol a haverom először említette, hogy linuxot használ.
    Meg hát igazad van. Más ne durkáljon az én zsebemben, egy lapáttal összehányt rendszer miatt. Ma nagy öröm ért, az ismerősöm összerakott egy Ryzenes iszonyatot, és nekem adta a félkonfigját. 4790k, lap meg 16 GB RAM. Rakok mellé egy RX 6400-at és kész. Ezen még elmegy a Manjaro egy jó darabig.

Apropó Manjaro. Ha kedvelitek a Cinnamont, nyugodtan nézzétek meg, nagyon sokat reszeltek rajta. Van olyan dolog, ami sokkal jobban működik, mint magán a Mint-ten.

Új hozzászólás Aktív témák