Hirdetés
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
A lemez ''porzása'' nálam is jelentkezett. Vékony fehér réteg vált ki a lemezből
Ez az LS felület nagyon furcsa. Van, ahol van rajta ujjlenyomat és lehetetlen leszeni
Van vmi speckó törlőkendőm nem jut eszembe a neve
Ez olyan anyagból van hgoy nem karcolja a lemez felületét, csak rá kell lehelni és a rálehelt párával tisztít, a szemüvegem törléséhez szoktam használni. Namost ha ráleheltem a lemezre, nem takarította le az 1-2 hetes ujjlenyomatot
Jó, benyálaztam ezt a törlőcsodát és az ujjlenyomatok 90%-át eltávolítottam a lemezről, de volt, amit nem bírtam leszedni
Naakkor bekeményítünk, 70%-os alkohol előkap
És itt hidaltam le, azzal sem tudtam eltávolítani
Ez nagyon durva. Ahol van az ujjlenyomat, ha finoman elhűzom a kezem akkor olyan, mintha tapadna a lemez felülete. És ahol össze volt fogdosva, ott mintha több fehér por is vált volna ki. biztos az LS lemezekben csempészik a drogot, ki kéne próbálni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval a friss ujjlenyomatot el lehet távolítani de ami régebb óta rajta van, azt nem, egyszerűen elnyeli vagy befogadja vagy mittudomén micsinál a lemez.
Amit nem értek az az, hogy a DVD-knél miért azt a szendvicses izét használják. Egyszerűen nem tom felfogni, hogy a CD és a DVD LS felülete között miért kell, hogy különbség legyen, miért nem jó, vagy miért nem megvalósítható, hgoy ugyan olyan legyen mindkettőnél, így a DVD-knél is lehetne éles képeket szkribálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van vmi speckó törlőkendőm
Ez olyan anyagból van hgoy nem karcolja a lemez felületét, csak rá kell lehelni és a rálehelt párával tisztít, a szemüvegem törléséhez szoktam használni. Namost ha ráleheltem a lemezre, nem takarította le az 1-2 hetes ujjlenyomatot
És itt hidaltam le, azzal sem tudtam eltávolítani
Ez nagyon durva. Ahol van az ujjlenyomat, ha finoman elhűzom a kezem akkor olyan, mintha tapadna a lemez felülete. És ahol össze volt fogdosva, ott mintha több fehér por is vált volna ki.