Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
A lemez ''porzása'' nálam is jelentkezett. Vékony fehér réteg vált ki a lemezből
Ez az LS felület nagyon furcsa. Van, ahol van rajta ujjlenyomat és lehetetlen leszeni
Van vmi speckó törlőkendőm nem jut eszembe a neve
Ez olyan anyagból van hgoy nem karcolja a lemez felületét, csak rá kell lehelni és a rálehelt párával tisztít, a szemüvegem törléséhez szoktam használni. Namost ha ráleheltem a lemezre, nem takarította le az 1-2 hetes ujjlenyomatot
Jó, benyálaztam ezt a törlőcsodát és az ujjlenyomatok 90%-át eltávolítottam a lemezről, de volt, amit nem bírtam leszedni
Naakkor bekeményítünk, 70%-os alkohol előkap
És itt hidaltam le, azzal sem tudtam eltávolítani
Ez nagyon durva. Ahol van az ujjlenyomat, ha finoman elhűzom a kezem akkor olyan, mintha tapadna a lemez felülete. És ahol össze volt fogdosva, ott mintha több fehér por is vált volna ki. biztos az LS lemezekben csempészik a drogot, ki kéne próbálni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval a friss ujjlenyomatot el lehet távolítani de ami régebb óta rajta van, azt nem, egyszerűen elnyeli vagy befogadja vagy mittudomén micsinál a lemez.
Amit nem értek az az, hogy a DVD-knél miért azt a szendvicses izét használják. Egyszerűen nem tom felfogni, hogy a CD és a DVD LS felülete között miért kell, hogy különbség legyen, miért nem jó, vagy miért nem megvalósítható, hgoy ugyan olyan legyen mindkettőnél, így a DVD-knél is lehetne éles képeket szkribálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Ez a mondat angolul?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- HP 14s-dq5111nh 8F619EA Notebook
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van vmi speckó törlőkendőm
Ez olyan anyagból van hgoy nem karcolja a lemez felületét, csak rá kell lehelni és a rálehelt párával tisztít, a szemüvegem törléséhez szoktam használni. Namost ha ráleheltem a lemezre, nem takarította le az 1-2 hetes ujjlenyomatot
És itt hidaltam le, azzal sem tudtam eltávolítani
Ez nagyon durva. Ahol van az ujjlenyomat, ha finoman elhűzom a kezem akkor olyan, mintha tapadna a lemez felülete. És ahol össze volt fogdosva, ott mintha több fehér por is vált volna ki.