Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Winner_hun

félisten

A lemez ''porzása'' nálam is jelentkezett. Vékony fehér réteg vált ki a lemezből

Ez az LS felület nagyon furcsa. Van, ahol van rajta ujjlenyomat és lehetetlen leszeni:Y Van vmi speckó törlőkendőm nem jut eszembe a neve:B Ez olyan anyagból van hgoy nem karcolja a lemez felületét, csak rá kell lehelni és a rálehelt párával tisztít, a szemüvegem törléséhez szoktam használni. Namost ha ráleheltem a lemezre, nem takarította le az 1-2 hetes ujjlenyomatot:Y Jó, benyálaztam ezt a törlőcsodát és az ujjlenyomatok 90%-át eltávolítottam a lemezről, de volt, amit nem bírtam leszedni:F
    Naakkor bekeményítünk, 70%-os alkohol előkap;] És itt hidaltam le, azzal sem tudtam eltávolítani:O Ez nagyon durva. Ahol van az ujjlenyomat, ha finoman elhűzom a kezem akkor olyan, mintha tapadna a lemez felülete. És ahol össze volt fogdosva, ott mintha több fehér por is vált volna ki. biztos az LS lemezekben csempészik a drogot, ki kéne próbálni;]:D

Szóval a friss ujjlenyomatot el lehet távolítani de ami régebb óta rajta van, azt nem, egyszerűen elnyeli vagy befogadja vagy mittudomén micsinál a lemez.

Amit nem értek az az, hogy a DVD-knél miért azt a szendvicses izét használják. Egyszerűen nem tom felfogni, hogy a CD és a DVD LS felülete között miért kell, hogy különbség legyen, miért nem jó, vagy miért nem megvalósítható, hgoy ugyan olyan legyen mindkettőnél, így a DVD-knél is lehetne éles képeket szkribálni.

Új hozzászólás Aktív témák