Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
ibizefrenki
üzenetére
Én egyszer csináltam ilyet, hogy feliratoztam a lemezt, majd kivettem és halványnak találtam. Beraktam újból a meghajtóba és ugyanúgy, mintha üres lenne elkezdtem újból a feliratozást. Nem kell rá figyelni, hogy ''ugyan úgy kell visszarakni a lemezt''. Ki is veheted mielőtt másodszor átmész rajta.
''a meghajtó megtalálja hogy hol van a felirat''-igen
Azonban mintha azt olvastam volna, hogy a koszra kell figyelni, tehát ha valami kis kosz rajta van, akkor tolódhat el a felirat az előzőhöz képest.
Azonban én akkor egy szigetet pálmafákkal gravíroztam rá. És lehet hogy messziről jobban mutat, azonban én soha többet nem megyek át kétszer semmilyen lemezen, ugyanis a részletek meg elvesznek rajta.
Nekem bőven megfelel, hogy legjobb minőség a kontrasztnövelő programmal.
Mondom messziről jobb ha kétszer átmész rajta, de közelről nézve a halványabb az részletgazdagabb sokkal szerintem (és a haverom szerint is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- TP-LINK routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest