- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
ibizefrenki
üzenetére
Én egyszer csináltam ilyet, hogy feliratoztam a lemezt, majd kivettem és halványnak találtam. Beraktam újból a meghajtóba és ugyanúgy, mintha üres lenne elkezdtem újból a feliratozást. Nem kell rá figyelni, hogy ''ugyan úgy kell visszarakni a lemezt''. Ki is veheted mielőtt másodszor átmész rajta.
''a meghajtó megtalálja hogy hol van a felirat''-igen
Azonban mintha azt olvastam volna, hogy a koszra kell figyelni, tehát ha valami kis kosz rajta van, akkor tolódhat el a felirat az előzőhöz képest.
Azonban én akkor egy szigetet pálmafákkal gravíroztam rá. És lehet hogy messziről jobban mutat, azonban én soha többet nem megyek át kétszer semmilyen lemezen, ugyanis a részletek meg elvesznek rajta.
Nekem bőven megfelel, hogy legjobb minőség a kontrasztnövelő programmal.
Mondom messziről jobb ha kétszer átmész rajta, de közelről nézve a halványabb az részletgazdagabb sokkal szerintem (és a haverom szerint is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest