Új hozzászólás Aktív témák

• FeRRaR1

őstag

válasz blakey #68512 üzenetére

Ennek ellenére még is nehezítik. A számomra tökéletesen rendszerezett fájljaimat ugyan már ne akarja megkeverni nekem, vagy megmondani hogy lenne jobb, mert egyáltalán nem lett az. Legyen bent opcionálisan, de ne kényszerítsenek rá.

Napokban kipróbáltam az összes ajánlott DLNA programot. Plex használhatatlan, nagyon lerontja a minőséget. Serviioval sem működött sok minden, nem tudtam beállítani úgy ahogy szerettem volna.

Kodi xbmc és az UMS vállt be a legjobban, bár a kodi kezelő felülete idegenül hatott nagyon, még is remekül működött, nagyszerű minőségben tolja át a fájlokat, felbontást megtartva. Felirat és hang váltás elsőre tökéletesen működött. Mappa rendezés terén van kisebb hiányossága, viszont az "extra mappák" nagy része kikapcsolható, nem látod a csatlakozott eszközöket sem, illetve a kezelő felület. Ezek a hátrányai, de szerintem ez tudja a legjobb minőséget.

UMS a másik ami igen jól használható, de néha gondol egyet, és elkezdenek akadozni a filmek, nem mindig lehet pörgetni, illetve ha úgy támad kedve mind a 8 magot el kezdi maxon tekerni. Esetenként nem lehet állítani a feliratot vagy audiót. Ezek ritkán fordulnak elő, és gép vagy TV restart segít. Gondolom a Java miatt van, ami elég nagy hátránya.

A tökéletes az UMS kezelőfelülete és mappa kezelése lenne, a kodi stabilitásával és lejátszás minőségével, hibátlan működésével. Ezek a tapasztalataim az elmúlt 2-3 nap tesztelgetése alapján.

Más: LG 55UF770V
    Nem tudjátok hol találok hozzá, kimért beállításokat? Elég sokat túrtam a netet, sok modellhez találtam is, de ehhez pont nem. Kikapcsoltam a Trumotiont meg pár alap dolgot érzésre beállítottam, nincs is vele gondom, de szeretném egyszer jól beállítani.

Új hozzászólás Aktív témák