- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
petya86 #73580 üzenetére
Ha mindent összeadok az Assembly vagy a kovács sem jön ki annyira rossz árra (@Lajti, azért ilyenkor nekem is eszembe jut az újracsomagolt Assembly, kb. 1 éve 50-55k között), csak kérdés, hogy a gwp ér-e annyit. Szerintem most a magas kezdőáron felül ezek sem lettek túl acélosak. A Majisto is kétséges, a karácsonyit egyáltalán nem tudom hova tenni, gyk. semmi az egész, a harmadik gwp-s bögre+műanyag izék meg... mondjuk egy takaróhoz képest. Innentől azért elég határeset és inkább a nem éri meg felé hajlik a dolog.
Ha már akciók, a hírlevélben írtak napi 1 feliratkozós, 0 pontos VIP nyereményjátékról is de sehol nem látom, az itthon nem jár?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged