Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
mancer7151 #66491 üzenetére
Egyszer néztem már a Brickstore-t de őszintén szólva nem mentem bele.
Ároptimalizációra mit tud? Mert szvsz a BL felület semmit. A kézzel válogatás amit írtál, vagy legalább a boltok váltogatása kézzel sajnos nálam alap. Sőt a boltok közötti "auto select" gombot se nyomom meg kb. soha, nagyon bénán allokál."Jó lenne wanted listek összhasonlítása is, olvasztása vagy különbség generálása. Na ez a Brickstoreban (majdnem)mind megy."
A listakezelést áraktól függetlenül rebrickable-ön meg tudtam oldani, ott gyártottam olyan listákat ami:
- különbség: Technic szettekhez hiányzó alkatrészek
- unió: a különbségi listák legkisebb uniója, amelyik alkatrész több készlethez is kell azt ne számolja többször, csak a legnagyobb mennyiséget ami lefed mindent.Aztán meg áttoltam az összegyúrt listát BL-re és ott jött a sima buy. De aztán ár szinten mindig kell a kézi vezérlés.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest