Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Hobby elektronika
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Hálát adok az égnek, hogy nem jönnek be a Batman szettek. És nem, nem fogom megnézni a Batman Movie-t...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Peathee
senior tag
válasz Teszla_ #17958 üzenetére
Én nekem elég sok Bionicle van, da a fő vonal az a Technic. kis készlettől a Flagshipekig méretben nagy a szórás. De stílusra építő és munkagépek kaminok a fő irány. Repülőket nem gyűjtöm. Az idei hajón meg még gondolkodom
Ezen kívül van pár Creator, és Ideas készlet is, de azok csak hirtelen felindulásból[ Szerkesztve ]
-
[CsuCsu]
őstag
válasz Sub-ZeRo #17994 üzenetére
Brickpicker-en volt par kiszivargott foto a 2018 H1 katalogusrol, de azota toroltek oket. Nincs sok idom, ezt dobta a Google: https://www.youtube.com/watch?v=4AJeVqQmWP8
[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz bobafett #17985 üzenetére
Először mondom, áááá, nem kell, aztán kicsit jobban megnéztem, meg a linken is lejjebb görgettem, és hát a fenébe, ez nagyon jól néz ki. Nagyon jók a minifigek, meg azért ez is szép nagy. Köcsög Lego, ezt nem lehet bírni anyagilag egy ilyen csóró országban. Fizetésemelést kell kérnem.
De jó lenne egy ilyen totál meglepetés szett Technicből is egy normális flagshippel idénre.
[ Szerkesztve ]
-
[CsuCsu]
őstag
Na neeee. Benne van a mikro a homarral. Te jo eg. Ez mar uzsora.
(Bal vese elado!)
-
bobafett
tag
Valami jön megint, Batman fanoknak.
-
b12gege
csendes tag
Valaki megvehetné nekem ezt a pakkot!
-
hulp01
senior tag
Nekem akcióban jutott ilyen az első héten. 40 EUR felett járt, szóval egy Architecture készlet és már meg is volt az ajándék. Ráadásul ha jól tudom 15 EUR volt ennek a csomagnak az ára, szóval jobban jártam, mintha amúgy 20%-os akcióban vettem volna az Architecture készletet.
-
balint82
senior tag
válasz balint82 #17967 üzenetére
Mindenkinek, aki írt, próbálkozom, bár :
- az se biztos, hogy bejutok oda, nem tudom, hogy végzek az üggyel, ami miatt megyek
- szerintem ezek limitáltaltak 1-1 db-ot szoktak belőle hagyni megvenni
- kérdéses, hogy mennyi fér be a táskámba
- jelentkezem, amint látok már valamitGoogle Pixel 4a
-
balint82
senior tag
-
balint82
senior tag
Srácok, holnap lehet beugrok Toysrus-ba Ausztriában, érdekelhet valakit valami (nyilván nem egy Arocs-ra gondoltam, hanem kisebb dolgokra, mert vonattal leszek)?
Google Pixel 4a
-
Throme
veterán
A 8417 szettel kezdődött a technics motor gyűjtés, kb '97-ben (előtte csak gyerekkori mindenféle legó, egyszer előásom azokat is). 2-3 évente kijött egy modell, azokat megvettem.
Ezt lehet gyűjtésnek nevezni, a többi csak alkalom szerű.Speed Champion (csak ami tetszik), Aztán a technic 42xx9 sorozat (na jó a 9-es végződés csak véletlen, de utóbbi 3 tetszik, a régiek meg aranyáron nem kellenek). Creator-ból a lincenszelt verdákból van pár, és néhány kisebb hangulatos épület (ilyen 3in1 féle).
Ja és amit Te is vettél téli szettek közül pár darab.Sajnos vissza kell venni a lendületből. Ahogy nő a gyerek majd úgy fogok belefolyni a Duplo-ba is.
(#17959) Pötyi : ennyi betű leütésből ki is jöhetett volna pár téma amit gyűjtesz.
[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
Duplo szintén , illetve mindenféle akciósak, pl kifogtam most egy 75102-t igen jó áron, annál például most erősen gondolkodom, hogy megtartsam, vagy eladjam.
Hegyekben állnak a készletek, sokat csak azért vettem, hogy kapjak mellé kis ajándékot (ollé éljen a lejtő).
Meg aztán ott vannak azok a kis sz-ros minifigurák, korábban egy-egy darabot vettem magamnak anno, aztán most vettem egy ömlesztett kupacot, ami meglepő módon tele volt 1-2. szériás figurákkal, azóta ezeket is gyűtjöm
Google Pixel 4a
-
hulp01
senior tag
Kezdetben volt a Technic (elsősorban flagshipek), aztán már az Architecture-t is gyűjtöm. Van 3 SW UCS és pár Ideas/Creator Expert is. Ezek közül csak az Architecture olyan, hogy próbálom az összeset beszerezni. Na nem visszamenőleg, csak néhány éve, ami megjelenik. Van három bontatlan készletem is, amiből kettő a kifutást és áremelkedést várja, egy pedig azt, hogy legyen helyem valahova kirakni.
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
Lehet hülyén hangzik, de ez tényleg nem jutott eszembe egyelőre örülök, ha annyi időm van, hogy haladjak a fórummal, de egyszer biztos elkezdem elolvasni az elejétől.
R3ĐßuŁŁ: dettó nekem a winter és a halloween, ami nagyon bejön, de így is van egy kb. 400 darabos kívánságlistám, ami elég vegyes. Múltkor végigmentem bricklinken az összes eddigi Legon és felírtam, ami tetszik. Szóval lesz mit beszerezni. Szerencsére a Ninjago movie wave 2-ből egyik se tetszik, így legalább abból nem akarok majd semmit se megvenni
-
Teszla_
senior tag
válasz R3ĐßuŁŁ #17950 üzenetére
Várjuk a képeket
Más is küldhet, én személy szerint kíváncsi vagyok, ki mit gyűjt. Komplett szériákat, vagy csak egy-két darabot, ami tetszik. Esetleg lecsaptok mindenre, ami éppen akciós és valamennyire azért érdekel titeket, vagy egyáltalán nem vesztek boltból, inkább sajátot építetek.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Valakit érdekel egy 9473 készlet figurák nélkül, leírással?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
MODERÁTOR
Hátha érdekel valakit, 1-2 nem tűnik rossz árnak, majd megmondjátok
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Throme
veterán
Urak!
Megtennétek, hogy az Ideas-on a "The Vintage 1957 Harley Davidson Sportster XL"
motorra dobtok egy supportot? Tudom, hogy nem ezen múlik, nekem bejön, ás szívesen látnám szettben viszont. Thx -
Ereshkigal
őstag
válasz namilegyen #17952 üzenetére
Jah, hatalmas, hiába tudja az ember előre, mekkora lesz, a végén meglepődik.
Hétvégén voltak nálunk a szüleim, eddig kb. lesz.rták a legóimat, most viszont, ahogy fater meglátta a Saturnt, egyből a kezébe kellett adni. Még anyunak is tetszett.[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
namilegyen
tag
Tegnap én is saturn v tulaj lettem. Ez valami hatalmas nagy. Nekem nagyon bejön. Annak ellenére hogy egy kukoricacsövet kell összerakni baromira élveztem.
-
Mahrenburg
őstag
-
Mahrenburg
őstag
válasz Teszla_ #17947 üzenetére
Végre láthatnánk képeket is R3ĐßuŁŁ legendás padlásáról! Rendezhetnénk kvízjátékot is, hogy ki tud több készletet felismerni a vastag por- és pókhálóréteg alatt!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Teszla_
senior tag
válasz r.levente75 #17944 üzenetére
Jogos a kérdés. Most azt mondom, hogy valószínűleg nem lesz kibontva, de ki tudja később mi lesz. "Szerencsére" mostanában nincs időm Legozni, így áll vagy 10 bontatlan szett a szekrényekben. Persze szívesen összeraknám ezeket is, de jól esik az is, hogy aránylag régi Legok ezek és mondhatni bontatlanok. Nehéz erre válaszolni
-
Teszla_
senior tag
Mai szerzemények. Ami miatt legfőképp érdekesek, hogy boltból vannak A System 1999-es, a Prince of Persia 2010-es. Nem voltak olcsók, a PoP dobozának sajnos az alján elengedett a ragasztó, a Systemnek pedig itthon vettem észre, hogy fel van bontva a doboza és egy lyuk is van az alján de belül minden zacskó bontatlan. Mindenesetre örülök nekik, szerintem egyik sem lesz összerakva.
-
Freddy76
addikt
válasz [CsuCsu] #17937 üzenetére
Hirtelen azon agyaltam, hogy hány terabyte-os SSD lehetett ez . Aztán leesett .
Én régen dolgoztam vőfélyként/ceremóniamesterként. Egyszer egy Budapesten élő ifjú pár hívott meg a falusi lakodalmukba, az volt a kérés, hogy lehetőleg kövessem a hagyományokat, és legyenek benne a hagyományos elemek, de ne verseljek a tyúkot megdugó kakasról, ne szopassak tyúknyakot a menyasszonnyal, és általában pinás-faszos-kúrós "poén" se legyen. Megoldottam, a falubeliek meg hajoltak hátra, mert olyan vőfélyt, aki éjfél után még színjózan, és szépen beszél, még nem láttak. Utána kaptam egy csomó felkérést, és amikor kiderült, hogy a helyi kollégák kábé háromszorosáért dolgozom, megkaptam ugyanezt: pénzéhes vagyok, hiéna, miegymás. Nem értették, hogy ezen az áron is tele van az egész szezonom, miért mennék el olcsóbban? Ugyanezt gondolom a nepperekről. Miért adná kevesebbért, mint amennyiért valaki megveszi?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
[CsuCsu]
őstag
En egy SSD-t szortam el 400-ert a vateran anno, ott is tengett az IQ. Megkaptam, hogy mekkora hiena vagyok es fele ennyit sem er. Ennek ellenere elkelt, a penzbol pedig lett sok szep masik lego. A masik SSD pedig marad a jovobeli csaladnak.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz koncsik #17915 üzenetére
vótmá , de adom
@balint82: na igen, 400ért már inkább ebay, anno egy silent mary-t voltam olyan naiv kirakni vmelyik csoportba, egyből jöttek az okosok, mint légy a sz@rra...pedig csak kb mindenkinél olcsóbban raktam ki
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
balint82
senior tag
TOYSURs-ban ma mindenre 10% online kedvezmény van, és mivel jövő héten megyek ki egy napra rendelnék. Viszont osztrák cím kell hozzá, rendelt már valaki tőlük személyes átvételllel magyar adatokkal?
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Valaki feltolt 400ert egy Falcont az egyik fb csoportba, hát kapja az ívet rendesen
Google Pixel 4a
-
aktív tag
válasz Throme #17917 üzenetére
Bert and Ernie (Sesame Street)
Jópofa.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
b12gege
csendes tag
Kész, végem...
http://www.vatera.hu/limitalt-lego-kiraly-gabor-nadrag-2532209447.html
De az is lehet, hogy csak lemaradtam az exkluzív vip bemutatóról.
-
Pocee
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #17910 üzenetére
Próbáljátok ki az alkoholt,már a pálinka is jó,de az orvosi alkohol tuti leszedi és kíméletesebb bármelyik vegyszertől
Én régen pálinkával töröltem le a filccel jegyzett üvegeket.Mr.Brightside
-
balint82
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #17905 üzenetére
Ilyet láttatok már?:
https://www.youtube.com/watch?v=6h_xeCJ9MR8
Az a neve, hogy EXPO DRY ERASE MARKERS, be kellene egy ilyet szerezni valahonnan.
Egyénként köszönöm a tippeket.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest