- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Led cserét nem tudnám megoldani egyedül, meg igazából nem akarok filléreskedni ilyenen, veszek majd egy másik led szalagot. Arra a pár napra jó ez a megoldás hogy áthidalom a szakaszt.
Na most megcsináltam a forrasztást, de ugye nagyon kicsi a forrasztandó felület, így olyan pontosan nem tudtam megcsinálni ahogy szerettem volna.
Ilyen lett végülis: KATT - - KATTNem tudom pontosan hogy bármelyik 4 forrasztásnál "leér-e" a nyákról az ón az alu sínre. Ha igen, akkor ez ugye okozhat zárlatot, főleg ha a - illetve a + is leér 1-1 helyen?
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest