- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PociAti #28396 üzenetére
Kihagyott ziccernek tartom, hogy "elődjétől", azaz a sorozat korábbi tagjától, az E45-től eltérően ennek a kormányára nem lehet ráilleszteni a hatótávnövelő külső akkut.
Na látod azt én is hiányolom, mert kb a telefontartós dologra már ittam hideg vizet. De az megoldaná a hatótáv gondomat is. Akár két tartalék akkumulátort is vennék, egy a kormányon egy meg a hátizsákban.
Jelenleg csak a Mamba nyújt ilyen megoldást, de ott meg az van, hogy egyetlen akkumulátor van, és az lett a kormányrúdra helyezve, tehát alul nincs a Phantomnál csak a motor és a váz. Meg ott applikáció sincs.
Amúgy így jelenleg Xiaomi 4 PRO 2 ND (188K), és Ninebot F2 PRO között vacillálok.
Vásárlás: Segway KickScooter F2 Pro E (AA.05.12.03.0001) Elektromos roller árak összehasonlítása, KickScooter F 2 Pro E AA 05 12 03 0001 boltok (arukereso.hu) -
DigitXT
félisten
válasz
enginev3.0 #28398 üzenetére
Mennyivel jobb sisak nélkül megdögleni.
Amúgy ez azért véleményes:
ha telibe kapja a fejed a napot, lehet, rosszabbul jársz esés nélkül is... -
-
PociAti
őstag
válasz
GoodSpeed #28394 üzenetére
A Ninebot E2 Pro E még így is az egyik legjobb roller a kategóriájában (legalábbis a paraméterei alapján). Ha új rollert kellene venni, nálam benne lenne a top 3-ban.
Több ígéretes újítást tartalmaz, pl. RideyLONG technológiás akku, igazán modern és nagy kijelző, kipörgésgátló (TCS), Apple Find My funkció, és az irányjelző is hasznos lehet sötétedésben.
Normális kereke van (10 hüvelyk, defektálló, tömlő nélküli gumiabroncs).Kihagyott ziccernek tartom, hogy "elődjétől", azaz a sorozat korábbi tagjától, az E45-től eltérően ennek a kormányára nem lehet ráilleszteni a hatótávnövelő külső akkut. Ott az 5100 Wh-t meg lehetett vele duplázni. Igaz itt 7650 Wh-ból indulnak ki, és sokkal hatékonyabb az energia felhasználás.
---
És még annyi, hogy a tájékoztatón elhangzott gondolatok és értékek még nem kőbe vésett számok. Legutóbbi infó szerint 2025. március 31. a végső határidő.Ez a mostani háttérbeszélgetés jó volt az adatok megszellőztetésére. Egyes pontokat illetően az autósok felől várható heves reakció. Lenne még mit finomítani rajta, de számos pontban engedékenyebbek lettek a korábbi elképzeléshez képest.
-
PociAti
őstag
-
válasz
PociAti #28393 üzenetére
Mi abban a durva, hogy szembejött a Blikk címlap?
A kerékpár kétkerekű, alapvetően emberi erő hajtja, de ezt villanymotor segítheti, maximum 1000W teljesítménnyel, 25 km/h sebességig. A különleges kerékpár a 35 kilogrammnál nehezebb, két vagy akár több kerekű, egy méternél szélesebb kerékpár: a cargo-biciklik, a pedálos riksák és hasonló egzotikumok.
Eddig 350W-ot pofáztak, persze jó, hogy eltértek tőle, csak akkor nem E2 PRO-t vettem volna...
-
PociAti
őstag
Durva, nekem is ez volt az első gondolatom. Nem is csak az, hogy valaki ilyet olvas, hanem hogy az ottani botrányosan gyenge és pontatlan írások alapján tájékozódik.
A többi média beszámolóját megéri összevetni erről a háttérbeszélgetésről.
-
pescara
aktív tag
válasz
Peaceliker #28380 üzenetére
Az igaz, viszont szerintem pont az o ugyfelei tobbsegenek nincs is jogsija, ugyhogy ez gazdasagilag olyan lesz nekik, mintha betiltottak volna oket, de
majd meglatjuk mi lesz az egyeztetesek vege -
Elmondták az új KRESZ tervezetének részleteit - Blikk
Még mindig ugyanott tartanak, mint 2019-ben, -
PociAti
őstag
válasz
donbig #28386 üzenetére
A szerző, Zách Dániel nagyon régi motoros a szakmában, de az a cikk néhol kissé elkapkodott lett, egyértelmű gépelési hibák vannak. Pl. halmazok meghatározásánál VAGY használata ÉS helyett. Amikor nem ennek vagy annak a feltételnek kell megfelelni, hanem ennek ÉS annak.
Ha a publikált számok rendben vannak, akkor azt olvastam ki a cikkből, hogy az alábbi három halmazba tartoznak majd a rollerek:
#1 motoros rollernek minősülnek majd az
- 1000 wattnál kisebb teljesítményű*,
-vagyÉS 35 kilónál könnyebb,
- illetve síkúton, önerőből 25 km/óra sebességnél nem gyorsabb
legalább kétkerekű, egy tengelyen kormányzott, vezetőjét állva szállító járművek.
* Melyik teljesítményt értik alatta, az nem derült ki. Nominális nehezen illik bele a képbe, szerintem ebben az esetben maximális teljesítményre gondoltak.
Jó példa erre a Xiaomi 4 Pro Plus roller:
- Rated motor power 350W
- Max. motor power 960W
- max sebesség: 25 km/h
- tömeg: 19,5 kg#2 nagy teljesítményű motoros rollerek értelemszerűen azok lehetnek, amelyek
- erősebbek 1000 wattnál
- vagy nehezebbek 35 kilónál,
- vagy gyorsabbak 25 km/óra sebességnél, de legnagyobb sebességük pedig a kategóriának megfelelően 40 km/óra lenne.#3 És persze azok a rollerek, melyek a #2-es halmaz kereteit is kinőtték, de nem lettek nevesítve. Pedig az alap feltétel szerint (legalább kétkerekűek, egy tengelyükön kormányzottak, illetve vezetőjüket
kizárólagállva tudják szállítani) ezek is rollerek.
Például a Ninebot G1, GT2 SoperScooter-jei, melyek 48 és 53 kg öntömegűek, de a bér rollerek között is lehetnek akik túllépik a 35 kg-ot.
60 és 70 km/h sebességükkel bőven a 40-es határ fölött vannak,
és számítok arra, hogy a teljesítményt is beleveszik. a GT2 2×3000 W-os Peak Power sem egy kategóriába való azokkal az egyszerű rollerekkel, melyek éppen csak a 25 km/h sebesség fölé mennek, így #2-es kategóriába tartoznak. -
DigitXT
félisten
válasz
donbig #28386 üzenetére
Szerintem az elírás lesz a cikkben. Lakotton kívül SMKP mehet a kerékpárúton.
Ha az "erőgéped" csak azért nagy teljesítményűnek minősül, mert tudja a 30-at,
emiatt az SMKP besorolást élvezi, csak lakott területen belül tiltott a kerékpárút.Megjegyzés: ha eltörlik a jelenleg érvényes bringás sebességhatárokat, ezután
mindenhol 50 km/h lesz a "limit" (kivéve járda, ahol 10), kezdhetnek reszketni a
bringaúton nagy sebességű közlekedőktől fosók, és lehet oda engedni a rollert
is, akkor is, ha tud menni 40-et, hiszen a bringás is tud annyit, és legális is lesz.
(Eléggé zavarosnak érzem az egészet, de hát ez még csak háttérbeszélgetés.)Szerk: nekem az is új, hogy kerékpár marad a kerékpár 1000W rásegítésig.
-
mwin
kezdő
válasz
Thunderzolee #28381 üzenetére
A Xiaomi pro 4 (2nd) is felmegy a dombokon sőt...
-
donbig
tag
[link] Felmenő rendszerben tennék kötelezővé a kerékpáros bukósisakot, és bekerülhetnek a KRESZ-be az elektromos rollerek is
-
PociAti
őstag
válasz
alphamooncam #28382 üzenetére
"Valaminek utána kellett néznie, hiszen nem hordott össze alapvető hülyeségeket, mint amire itt is volt példa."
Ebben teljesen egyet értünk. Nagyon sokan publikálnak mindenféle rolleres tartalmat, messze őt tartom a legnormálisabbnak. Nem csak "hülyeségtől mentes", hanem az ő elképzelései, víziói sokkal átgondoltabbak*.A nemzetközi kitekintést rendre azért hozom be, hogy lássuk milyen spektrumon mozognak a már bevezetett szabályok. A minta ott van előttük, valószínűleg a hazai jogalkotók is abból fognak csemegézni.
-
alphamooncam
őstag
válasz
PociAti #28376 üzenetére
"Mégis milyen jogszabályi háttérnek nézett ő utána?
Legfeljebb a felszínt vakargatta."
Valaminek utána kellett néznie, hiszen nem hordott össze alapvető hülyeségeket, mint amire itt is volt példa.Azt meg korábban kifejtettem, hogy mennyire érinti a nemzetközi kitekintés a hazai rollereseket,- kb. semennyire, - hiszen arányaiban külföldön elenyésző mennyiségben rollerezünk.
Akinek meg szüksége van rá, az nézzen utána a konkrét helyi szabályozásnak, ami itt a fórumon csemegének jó, de nem ez az fő csapásirány, nem ez a fontos.
A jelenlegi, hazai szabályozást kéne végre helyre tenni, ez volt a videó lényege, nem pedig a külföldire hivatkozni (esetleg pontatlanul, pongyolán) , amit kifogásoltál!
Szerintem.
-
válasz
fcbarca #28374 üzenetére
Nem kell rá biztosítás.
Az csak akkor kellene, ha 25-nél gyorsabban tudna menni (alapból, nem átszoftverezve); illetve 25kilónál nehezebb lenne.De emelkedőkhöz kevés a 600Watt.
Segway F2 sorozatból válassz, azok felmennek dombokra is.Itt egyébként az adataikat össze tudod hasonlitani.
-
pescara
aktív tag
válasz
PociAti #28376 üzenetére
Most Gorogorszag is kemenyiteni fog ugy nez ki. Egyelore Szaloniki polgarmestere jovo heten egyeztetesre hivta a berrolleres cegek kepviseloit es azt igerte , hogy szeptembertol megszunnek a rolleres kalandorok az utakon.. Ebbol szerintem mas nem lehet, minthogy betiltjak a berrollereket, mert a folytatasban arrol beszelt, hogy nem kozlekedhetnek az utakon rollerekkel sem szabalytalan es a kreszt nem ismero mindenfele emberek. Magyarul jogsi fog kelleni, amit ugye a megoszto cegek nem tudnak ellenorizni, mivel egy telefonos applikaciot megnyitva barki felpattanhat a rollerre. Gondolom ezutan felkeszul Athen is.
-
PociAti
őstag
válasz
Dr. Szilikát #28377 üzenetére
Bőven hagyj helyet az abroncsnak!
Láttam olyan videókat, ahol megpörgetik a roller kerekét a frissen felrakott gumiabronccsal, az a sebesség növekedésével látványosan elkezdett tágulni (a centrifugális erő miatt), aztán az abroncs elakadt valamiben, ami után kő kövön nem maradt.---
Sebesség mérésére én Garmin GPS-t használok, és utólag vetem elemzés alá a logokat. (Menet közben nem szívesen veszem le a szemem az útról, meg pillanatnyi érték kevésbé fontos.)
A múlt héten arra voltam kíváncsi, hogy a kiírt sebesség csak a 20-25 tartományban pontos, vagy bárhol. Mérések alapján bárhol pontos, mindegy hogy 5 km/h sebességgel vagy bármennyivel haladok, 1 km/h sebességtartományon belül volt a kijelző és a GPS adatok.Kevés takarással (épülettel) rendelkező egyenes szakaszokon különböző sebességeken rögzítettem a tempomatot, és hosszasan, kb. 100 métereken át azon a tempón haladtam. Majd áttértem más sebességre, és úgy is mentem vele 100 métereket. Felírtam mely szakaszon mennyivel mentem, aztán itthon átnéztem a logokat.
Telefonok is alkalmasak lehetnek normális GPS jel logolására, azokat nem vizsgáltam. Ki kell tenni egy térképen jól beazonosítható fix helyre, ott hagyni mondjuk 15 percre, és nézni mennyit kóvályog a jel. Mozgás közbeni adatok sokat hazudnak. Ha elvesztik a jelet, jellemzően 5-10 másodpercen át még rakják a kamu pozícióadatokat. Pedig már rég vakok.
-
Dr. Szilikát
őstag
Nem bírtam kivárni a 8,5 collos CST gumit, amit felesleges volt Kínából rendelni, itthon is megkaphattam volna. De majd hátha jó lesz valamire, ha megjön egyszer.
Rendeltem inkább próbára olyan 10 collos külsőt, ami szintén 6,1 collos felnire való, tehát ilyen szempontból kompatibilis a 8,5 collossal, már amelyik járművön elfér. Nekem végül elfért, az első sárvédő leugrott, így most az nincs.
Hátul a piros nyíllal jelöl helyen várható volt a szorulás, azt majd megoldom (ma délelőtt kaptam a köpenyt, még csak felrakni volt idő elől-hátul). A zöld nyíllal jelölt helyen hozzáért a vashoz, de csak míg fel nem pumpáltam. Ekkor összébb húzódott a gumi kerülete, mivel kövérebb lett, így pont elfér. Ha esetleg tágul a gumi, ebből még lehetnek gondok, de ez ilyen, bevállaltam, nem volt drága.
Maga köpeny nem ilyen matt gumi, mint a linken, csak a szokásos fényes nylon, ami kerékpárnál sem a minőség záloga, de egyelőre jó lesz.
A kamrás tömör gumit tényleg jól vágja a fémfűrész, ahogy számítottam, így a felni sérülése nélkül, hamar leszedtem. Hátul fúrni kellett egy lyukat a szelepnek, elől a motorfelniben volt lyuk gyárilag, csak a takarófedélen kellett fúrni.
Szerencsére felkészültem a szelephosszabbítóval, ez hamarabb érkezett.
Hintőporral jól megraktam belül, hogy kivédjem a súrlódási problémákat. Hogy a nagyobb kerület miatt mennyit emelkedett a sebesség, ezt még nem volt idő bemérni, múltkor ezt az alkalmazást használtam, ami pontosan kimutatta a 30-as végebességet.
Erőcsökkenést nem érzem vészesnek, de legalább már nem érzem a talpamban azokat az ütéseket és rezgéseket, mint a tömör gumival, ami szerintem nem is egészséges, még utána is éreztem a hatását.
-
PociAti
őstag
válasz
alphamooncam #28373 üzenetére
Mégis milyen jogszabályi háttérnek nézett ő utána?
Legfeljebb a felszínt vakargatta.A videó bevallottan az egy héttel ezelőtti cikk alapján készült, amiről itt a topikban már volt szó.
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_28218-28218.htmlAminek utána járt, az nem igazán pontosan tette. Vagy a költői túlzás eszközével élt.
https://www.youtube.com/watch?v=qUHhKRyArhs&t=618s
Videóban 10:18-tól: "az EU-ban egy csomó országban van ... a mikromobilitási eszközökhöz adaptált jogszabály. A legtöbb helyen amúgy 250 Wattban van meghúzva a teljesítmény, mind rollerekre, mind e-bike-okra."Ezzel szemben, úgy tűnik az EU-ban csak 4 országban él a 250 W-os határ:
CZE 10,7 millió fő, LUX 0,7 millió, SVN 2,1 millió, SWE 10,6 millió az worldometers 2024-es adatai alapján.
Amikor a 450 milliós EU-ból 24 milliót érint csak egy korlátozás (1/19-ed részt), az eléggé kisebbségnek mondanám. És akkor csak az Uniót állítottam szembe, nem a teljes kontinenst ukránokkal oroszokkal törökökkel, angolokkal, svájciakkal, stb.---
A videó mondanivalójával többnyire egyet is értek, és apróságoktól eltekintve jó az anyag, sokan egyet tudnak érteni vele.
-
alphamooncam
őstag
válasz
alphamooncam #28318 üzenetére
[link] Elkészült az első videóm a poliuretán öntésről.
2 nap a száradás, utána tudom csak beszerelni az elvileg 80-as keménységű elasztomer kockámat a Dualtron City-m futóművébe.
-
fcbarca
őstag
válasz
Thunderzolee #28372 üzenetére
Na ez elkerülte a figyelmem. ezt a 600 w. emelkedőn és gyorsításkor is tudja tartani? Illetve ez miatt kell rá a biztosítás, nem? Köszi
-
alphamooncam
őstag
válasz
pescara #28253 üzenetére
,, minden elektromos roller, 4.000 wattig. SMKP-nak tekintendő."
Miert terjesztesz ilyen hulyesegeket?? 1000 cikket hoztak mar neked, hogy egyelore nincs ilyen jogszabaly es valoszinuleg meg sokaig nem is lesz.Dedikáltan Neked !
Van olyan újságíró, aki kicsit utána nézett a jogszabályi háttérnek !
[YT] Forrás: Jelen fórum, ami a Mobilaréna szervezetébe tagozódik.
-
-
Reggie0
félisten
válasz
DroiDMester #28367 üzenetére
DB Output: 600DB
Teljesen hiheto
-
xekta
csendes tag
válasz
DroiDMester #28367 üzenetére
Hát így fülhallgatón keresztül bevérzett a dobhártyám, szóval elhiszem
alphamooncam Ha más oka lenne én is elgondolkodnék, de egy duda miatt nem látom értelmét
Addig pedig gyűjtök szép új monorimes lengire. Hacsak addig nem változik valami és váltanom kell pedelecre vagy valamire
-
ezt GARANTÁLTAN meg hallja még be is huggyant........
-
xekta
csendes tag
válasz
Tangerine #28361 üzenetére
Nem félek én kinyitni, de annyit nem ér az egész, hogy aztán ezen lovagoljanak. Gari után amúgy is lesz rajta egy sor upgrade. Addig legalább nagyjaink is kitalálják, hogy lövessék e a tiszaba a rollereseket vagy se. Tölteni meg tudom a munkahelyen, szóval nem aggódom
-
-
DigitXT
félisten
Gyorsan rákerestem, ez ütősnek néz ki, beépített akku, vízálló.
Mondjuk az ára is erős, de hát valamit valamiért. Biztos van kínai is... -
-
BaLee
addikt
Kösz a tippeket lakat témában.
itt az “úriember” munka közben: [link]
A cikkben az én F40E-m még bent sincs.
-
xekta
csendes tag
Akarnék én, csak gariig nem akarok
köszi, este megnézem őket. De a töltés nem gond, amúgy sem terveztem nyomkodni.
-
DigitXT
félisten
Ha nem akarsz a roller akkujára rákötni semmit, kevés opció marad.
Külső táp jó ötlet, vannak akkus lámpák is, csak azokat meg tölteni
kell függetlenül a rollertől: ha elfelejted, akkor nincs, amikor kéne.12V rendszer alá elég lehet 3 db 18650, ahogy a kolléga csinálta.
Én mondjuk (párszor) 4db lifepo4 cellával csináltam motor akkut is...
Legutóbb szünetmentesbe 2x12V akkut váltottam ki velük... Szuper!
(Csak mondjuk rollerre kicsit overkill a több kilós külső akkupakk.)
nem ismerem a többi gyarijanak az erősségét
Szerk: ez pl. állítólag egy Wolf King GT gyári duda: külön vehető.
(Hangja ebben a videóban hallható, mondja a kolléga, hogy hangos.) -
xekta
csendes tag
válasz
DigitXT #28351 üzenetére
De akkor mindenkinek felesleges
attól hogy 1 tonnával nehezebb, még rá is vonatkoznak a szabályok, és ha kell, figyelmeztetni kell. Lehet én ma dudalok rá, mert elém jön, holnap pedig eszébe jut és azért nem üt el valakit aki lassabban reagál mint én. Elektromos bicikliztem is, azon se dudaltam, mert nem kellett, de ha kell akkor legyen. Írtam, hogy roller saját akksira nem akarok kötni semmit, mert garis, külső taprol persze meg tudom oldani könnyedén. De nem ismerem a többi gyarijanak az erősségét, tudom hogy valamelyikén van, de ha az elektromos bicajé pl nem túl erőteljes. 25-tel senkit sem akarok lenyomni az útról, de jogom van biztonságosan haladni rajta.
-
fcbarca
őstag
válasz
Thunderzolee #28353 üzenetére
Köszönöm. Melyiknél erősebb a motor, illetve az akksi? Nem tudom, lehet e hinni a leírásoknak, mi 3 300 watt, kukirin s3 pro 250/350 wattot írnak
-
válasz
fcbarca #28343 üzenetére
Mi 3 újonnan szerintem már nem éri meg.
Használtan viszont 100ezer körüli áron jó választás.Kugooról rosszat nem akarok mondani.
Hiába a rugók, a kisméretű tömör kerekek nekem egyáltalán nem jöttek be. Az akksi nikkel-szalagjai is szeretnek leválni/eltörni. Hiába a kihúzható kormány, ha nem stabil. -
DigitXT
félisten
válasz
alphamooncam #28349 üzenetére
Nyilván kitérek, ha látom, hogy nem reagál...
De reagált?xekta: én leírtam a dudára a véleményem, tapasztalatomat. Feleslegesnek
tartom rolleren, sokkal jobb volt, amikor a gyári csengő volt rajta. Az való rá.
A gyári dudákat nem azért említettem, hogy cserélj rollert, csak példának...
Amin olyan van, azon is felesleges, ám te is megveheted, és felszerelheted.Ha van 12V rendszered, bármilyen motoros dudát felrakhatsz, légkürtöt is...
Ha nincs 12V rendszered, szűkebbek a lehetőségek. Arra érdemes figyelni,
hogy a különböző rollerek különböző feszültségen üzemelnek 36V/48V/60V
a jellemző értékek, és amelyik duda egyiken "jó", másikon problémás lehet.Nekem pl. az FLJ gyári lámpában volt duda, elég hangos, sose használtam.
Konkrétan ha kipróbáltam a garázsban, felébredt a kutya a szomszédban...
Viszont mivel cserélgettem az akkukat, mindig másképp szólt, de kibírta.Amúgy a 12V rendszer kialakítása sem nagy kunszt, DC-DC konverter kell.
A linkelt példány 20-72V között működik, eléggé univerzális, 60W meg egy
combosabb lámpát is elvisz, akár fénykürtnek, nemhogy egy sima dudát.
-
xekta
csendes tag
válasz
DigitXT #28347 üzenetére
Nem vagyok én önkéntes rendőr, hogy kurva anyázós dudát szereljek fel. Ha valaki keresztbe megáll a bicikliúton vagy látom hogy ki fordulna elém előre tudom figyelmeztetni mint egy autó is. Ez mind úgy hogy én védett úton közlekedem. Az hogy ő nem számít arra, hogy valaki más is közlekedik rajta kívül az nem hiszem hogy az én hibám. Nyilván nem fogok neki menni se direkt illetve saját magamat védem azzal hogy kitérek előle vagy lassítok. De nem azért van rollerem hogy toljam, mert figyelmetlenek az autósok\ más résztvevők. Ugyanúgy én is elvárom hogy rám dudáljanak vagy csengessenek ha faszságot csinálok, de szerencsére nem szoktam. Ha autón baleset veszély elkerülése miatt van, akkor rolleren is lehet pont ebből az okból kifolyólag. Nem akarok én előzni amit írtam mind a bicikli úton történt. Értettem én a gyári dudákat de nem szeretnék rollert cserélni mert hogy azon van ezen pedig nincs, ésszerűbb venni egyet szerintem. De alapvetően már megint olyan dolgokat látunk bele az írásomba ami nem volt ott, én csak dudára kértem véleményt, tapasztalatot. Az hogy én mire használom, (azon kívül hogy elmondtam példával, szóval semmi szabálytalanra) szerintem már az én dolgom.
-
alphamooncam
őstag
válasz
DigitXT #28347 üzenetére
"alphamooncam: neked konkrétan odébbállt a kamion a jelzésre? Nem lett volna
biztonságosabb elhúzni az útból, ha esetleg mégsem hallaná meg a dudádat?)"
Nem álló helyzetben dudáltam, hanem mozgásban voltunk, párhuzamosan kanyarodtunk balra, én tőle jobb oldalra estem.Tőle gyorsabban mozogtam, és figyelmeztetésnek szántam,hogy haló itt vagyok.
Nyilván kitérek, ha látom, hogy nem reagál...
-
alphamooncam
őstag
válasz
Peaceliker #28346 üzenetére
"Ilyenben gondolkodtam én is, de tesztekben azt láttam, hogy szegecsvágó (vagyis nem tudom mi a neve pontosan) kis kézi cuccal patentoknál szét lehet szedni elég hamar. Így maradt egy kryptonite u lakat, azt erővágóval sem nagyon sikerült tesztekben. Persze egy akkus flexel 1p,de az legalább hangos
"
Mielőtt beruháztam, nyilván alaposan körbenéztem a piacon.
A linkelt riasztós (!) ABUS a tesztek szerint kézi eszközzel - ha nincs végtelen időd - nem nyitható. Erővágó sem ellenfél elvileg.
Ha van olyan őrült vki, hogy kiadjon rá közel 100k-t, mint én, akkor ennél feljebb már csak olyan lehet, ami pl.- telefonra is jelez.
Azt hozzá kell tennem, hogy mióta megvan, csak egyszer használtam, pedig a vázon ott a tartója.
Napi használatban a combtáskámban tárolt szintén riasztós féktárcsazár van.
Nyilvános helyen pl.strandon az ABUS-t használom, őrséggel védett helyen pedig a féktárcsazárat.
-
DigitXT
félisten
Hogy tudnék büntetni egy autóst úgy őszintén
Lásd, aki kurvaanyázós dudát szerel fel. Meg a linkelt Stebel Nautilus is hasonló.egy autón minek van
Meglepő módon balesetveszély esetére, annak elhárítására, pl. másik közlekedő
veszélyre való figyelmeztetésére. Amikor megszólal egy autó duda, ha oda néz a
közlekedési partner, érzékeli az adott autót, megoldódhat egy problémás helyzet.
Ellenben ha ugyanez egy rolleren szólal meg, fel sem fogja, hogy mit lát ott.Abba a szabályba ne is menjünk bele, hogy lakott területen kívül előzés esetén...
Rolleren nem igazán életszerű, bár vannak rollerek, amik erre is képesek.
Két keréken fontosabb, hogy a saját tepsi épségedre ügyelj. (15 éve motorozom,
és nem igazán jut eszembe egy helyzet sem, amiben a duda mentett volna meg.
alphamooncam: neked konkrétan odébbállt a kamion a jelzésre? Nem lett volna
biztonságosabb elhúzni az útból, ha esetleg mégsem hallaná meg a dudádat?)
ezekkel sajnos nem mentem sokra
Pedig megemlékeztem gyárilag hangos dudákról, lehet venni százfélét: ha van a
rollereden 12V rendszer, nyílnak a lehetőségek mindenféle motoros kiegészítőre.
De ha az F2 egy klasszikus pálcika roller, arra pont elég a csengő a bicikliútra...
Persze, ha nem adják meg az elsőbbséget, lehet próbálkozni hangos dudával is.
Vagy keress rá a csenget szóra a topikban... Iskolacsengő gyalogosok ellen stb. -
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #28337 üzenetére
Ilyenben gondolkodtam én is, de tesztekben azt láttam, hogy szegecsvágó (vagyis nem tudom mi a neve pontosan) kis kézi cuccal patentoknál szét lehet szedni elég hamar. Így maradt egy kryptonite u lakat, azt erővágóval sem nagyon sikerült tesztekben. Persze egy akkus flexel 1p,de az legalább hangos
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Melyik jobb szerintetek egy xiaomi electric scooter 3 vagy egy kukirin s3 pro, a 85 kg-omra? Maradnék az olcsó pálcika résznél. Köszönöm
-
h1mpi
félisten
Én két láncot használok:
Ezt a riasztós láncot akkor, ha elmegyek valahova: [link] (befér a 4literes roller táskába gond nélkül)
Plusz még ezt otthon a teremgarázsban: [link] + ABUS WBA60 padló horgonyt
Van még berakva egy Apple AirTag is. Nem mondom, hogy így lophatatlan, de megnehezítem a dolgukat két lánccal. -
Tangerine
senior tag
-
ben11
őstag
Sziasztok!
A ninebot e2/e2 plus ajánlott kezdő rollernek? Vagy hasonló áron valami bevált?
-
válasz
Eclips21 #28336 üzenetére
Ha iphone-d van a roller belsejebe el kell rejteni egy Airtag-t, annal jobb megoldas nincs.
Azt mennyi időnként kell tölteni?
Nekem mondjuk Samsung cuccaim vannak, szóval:
Samsung SmartTag2 teszt - Mobilarena Tartozékok teszt
Lehet érdemes lenne vennem 3 darab ilyet, a 3 darab rollerhez, és beszerelni az akksi mellé.
Csak ugye erre gondolhat a tolvaj is... mondjuk azt akatam írni, hogy pusztaközepén szétszedi, de ott kicsit macerás lenne, meg addig a rendőrök is csak mozognak. -
alphamooncam
őstag
"Milyen zárat tudtok ajánlani aminek egy ilyen hosszú karos erővágóval (csavarvágó stb.) nem áll neki / nem tud átvágni? "
Ez nem kétfilléres projekt, már ha komolyan gondolod.Nekem ilyen és
ilyesmi van.
Maradt továbbá a motoros időmből egy női csukló vastagságú láncom, amihez minimum kellene egy olyan lakat, amit linkeltél, de inkább valami erősebb.
Nézz körül itt, hátha megtetszik valamelyik. [link]
-
Eclips21
őstag
Erovago ellen kb semmi se tud vedeni, vannak jobb markaka amik a gagyibb erovagokat kibirjak pl.: kryptonite evolution 4 de altalanossagban szerintem lehetetlen ellenuk vedekezni. Ha iphone-d van a roller belsejebe el kell rejteni egy Airtag-t, annal jobb megoldas nincs.
-
xekta
csendes tag
válasz
alphamooncam #28334 üzenetére
Igen, ezért akartam a dudat, mert a csengőt nem hallja. Ha beáll keresztbe a bicikli útra vagy valami akkor tudjam jelezni anélkül, hogy megállok és kirangatom
-
-
BaLee
addikt
Ellopták a rolleremet.
Vidéki nagyváros, multi bekamerázott rollertárolójából. Ninebot spirálos számzárral volt lezárva, karos erővágóval elvágták és vitték, 1-2 perc alatt megvolt. Mindezt úgy, hogy 9 nappal előtte volt egy másik hasonló eset, megvan a tisztán kivehető arca az embernek a kiérkező rendőrök tudták is kiről van szó, de ki nem mentek hozzá valószínűleg mert akkor nem próbálkozott volna újra...
Milyen zárat tudtok ajánlani aminek egy ilyen hosszú karos erővágóval (csavarvágó stb.) nem áll neki / nem tud átvágni?
EZ? -
-
xekta
csendes tag
válasz
Peaceliker #28329 üzenetére
Még garis a roller, szóval az akksijara addig nem szívesen kötnek rá semmit. Külső taprol meg tudom oldani persze. Azért kérdeztem saját véleményt, hogy kinek mi van, hogy az autós még meghallja ha meg kell neki, másnak ne legyen túl zavaró. Nem kell hogy sokat birjon egy nap mert nem akarom nyomogatni
-
-
-
xekta
csendes tag
válasz
DigitXT #28323 üzenetére
Csak csengőm van, nincs se duda se semmi más, nyilván ezért kérdeztem. Nem az volt az alapkoncepció, hogy azt nyomva rongyolok be egy beláthatatlan kanyarba. Hogy tudnék büntetni egy autóst úgy őszintén
? Az én fülem előbb szétmenne mint az övé. Szóval várom a kérdésre továbbra is a hasznos hozzászólásokat, mert ezekkel sajnos nem mentem sokra
(egy autón minek van, ha vészhelyzetben amúgy sincs időd használni? Vagy ha van akkor nem vészhelyzet? Nyilván figyelmeztetés a cél, mint mondtam nem Jolánka nénit akarom ledudálni a kempingről.)
-
válasz
pescara #28304 üzenetére
Jó roller.
Kettő is van az ismeretségi körömben. (Fiú-lány pár.)
48V-os rendszerű, ezért jó a hatótávja, és felmegy dombokra is simán. Emellett extra széles a trepnije.
Index előrefelé a kormányvégeken van, hátul meg lent a hátsó kerék kétoldalánál. Mögöttük mentem párszor munkából éjjel hazafelé, sötétben klafa ahogy villog, amikor lekanyarodnak.Hátránya volt sokáig, h nem volt hozzá lengéscsillapitó, de Monorim már van hozzá, ill. az egyik Újpesti rolleres szervizben tudják szoftveresen módosítani is, h 30-al is tudjon menni.
Ezek persze nem fontos dolgok, de aki ilyen nagyobb hatótávú rollert vesz, esetleg kisebb túrákra is használná, de 25-el két órán át gurulni elég idegőrlő tud lenni.
Persze 30 se nagy előrelépés, de mégis valami.Kereke belső gumis.
200ezerért árában van, többet nem adnék érte.
-
DigitXT jól összefoglalta.
Indokolatlanul tényleg nem szabadna használni amúgy sem. Akkor meg jóformán minek.Az F2 Pro-n, G2-n jó hangos kürt van, ráadásul az indexkapcsolónál van a gombja, párszor már én is rádudáltam autósra, h érezze, h a Kresz szerint szabálytalanul járt el a sérelmemre.
De a beavatkozást (fék, kikerülés, fejcsóválás) nem helyettesíti.Én is inkább csak azért használom, mert tetszik, ahogy meglepődnek, h rádudáltam. Nem számítanak rá az autósok, h rolleren ilyen hangos duda van, mint egy autón.
-
-
alphamooncam
őstag
válasz
DroiDMester #28320 üzenetére
-
DigitXT
félisten
És egész pontosan mit akarsz elérni egy autósra kürtöléssel?
Vannak rollerek, amin elég hangos a gyári kürt. Ellenben, azt
nem tudom, hogy mi célból. Ha ráérsz nyomogatni, nem volt
veszélyes a szituáció. Ha az, fék, kikerülés, minden... Nagyon
veszélyes abban bízni, hogy majd meghallja*, és tudja, mit is
kellene csinálnia az adott helyzetben (hogy neked jó legyen).
Ha büntetni akarsz (szabálytalan!), akkor elektromos légkürt.*: gondolj bele egy mentő szirénája milyen hangos, mégis be
szokták nézni emberek (hangos zenehallgatás, akármi miatt).
A mentős is úgy közlekedik, hogy meggyőződik arról, hogy a
neki járó elsőbbséget meg is adják, pedig neki oka van sietni.
Ha rolleren sietsz, hamar perecelés lesz belőle... nem ajánlott. -
xekta
csendes tag
"Elektromos" kürtöt milyet ajánlanátok (akár konkrét is érdekel amit használtatok) amit az autósok meghallanak? Nyilván biciklisre meg gyalogosra ott a csengő, de egy autósnak hiába csengetek
-
válasz
alphamooncam #28316 üzenetére
-
PociAti
őstag
válasz
Anaconda #28307 üzenetére
2 bar guminyomásnál tényleg drasztikusan fog csökkenni a hatótáv.
Tömör guminál is számíthatsz a hatótáv csökkenésre. Nagyon sok eltérő típus létezik belőle, van aki a menetstabilitásra is panaszkodott, kellemetlenebbül viselkedik kanyarban. És jobban kopik, mint a gyári pneumatikus gumi. De ami a legnagyobb probléma, a komfortérzetben van.Xiaomi 1S roller tulajdonosa pont egy hete panaszkodott arra, hogy néha hirtelen leesik a töltés nála, gyakorlatilag használhatatlan. Javasolták neki, nézze meg az akkut, az talán a legvalószínűbb. Megnézte, és megtalálta a hibát. Egyik pontnál széttörött a lemez.
Azonnal az első kérdés az volt: - Csak nem áttértél tömör gumira?
Szegény szerencsétlen így járt. Nem bírta az akku azt a rázkódást, amit a tömör gumitól kapott. Azt javasolták neki álljon vissza ballonosra, mert nem fogja bírni az akku. -
alphamooncam
őstag
Újabb agymenés !
Történt ugyanis, hogy a piros 94PU kockám is túl keménynek tűnik a hátsó futóműben.
Gondoltam, akkor kipróbálnék egy zöldet a helyén, meg elöl jól jönne még ennél is egy kicsit több puhaság.Kereskedelemben nem kapható a zöldnél (84PU) rugalmasabb kocka, ami kompatibilis lenne a rolleremmel, ezért DIY kell valami az első futóműbe.
Egy hónapja tettem fel apróra a feleslegessé vált
fekete elasztomer kockámat.
A kutya sem jelentkezett rá, ezért kísérleti darabbá avanzsált át.
Első körben gondoltam veszek poliuretán rudakat, de nincs sajtoló szerszámom, meg a hozzá vásárolható rúd keménysége sem ideális.
A hétvégén szörfölgetés közben ráakadtam a ( Poliuretán Szilent Öntőgyanta - 74, 80, 90 ShA Keménység ) kétkomponensű alapanyagra kis kiszerelésben [link] úgyhogy jól berendeltem egy adagot.
Elvileg rózsaszínű (!), és ha jól csinálom akkor 80 SHA keménységű lesz, ha beöntöm a fekete 96PU rúd helyére.
Folyt.köv.
-
PociAti
őstag
(1) Soha ne abból indulj ki, amit a Banggod állít. Hazudnak! Gyakran megesik náluk.
Konkrét rollerhez ők azt írják: Vízállóság IP66, gyártó oldalán pedig IP54 szerepel. Nem ismerek olyan rollert, ami IP66-os minősítéssel rendelkezik. IP66-tal csak egyes, a roller belsejében lévő elemekre igaz. (Pl. akkucsomag kaphat IPX6-os minősítés, de a kijelző és egyéb kritikus pontok miatt a roller egésze csak IPX5.)
És még saját IP66-os reklámfotókat is készített a Banggood! Több másik paraméter sincs összhangban a gyári adatokkal, mint pl. töltési idő 4-6 óra, gyártó szerint 7 óra. Saját illusztrációjuk alapján 300W-os motorral rendelkezik, leírásban már 350W szerepel (gyártó szerint 300).
Nettó tömeg szerintük 12,5 kg, bruttó 14,5 kg (gyártó szerint 14,0 kg).(2) Semmi szín alatt nem vennék olyan rollert, ami nem rendelkezik normális fékkel. Ami csak elektromos motorfékkel és taposással lehet megállítani, az fékútban rosszabbak azoknál, ahol normális tárcsa vagy dobfék lassítja a rollert. Ezek alap kategóriánál jellemzően bowdenes fékkel rendelkeznek.
(3) Elvi hatótáv 45 km. Nos ezt 8,5-ös tömör kerekeken finoman szólva se komfortos. Amikor a roller saját paraméterei ellentmondásba keverednek.
Vannak jó ötletek a rollerben (leszedhető nagy akku), relatív könnyű, de összességében nem túl jó szerkezet.
-
alphamooncam
őstag
válasz
DroiDMester #28309 üzenetére
"Hát ahogy nézem ugyan annyiba kerül mint a NUTT Y-5, így biztos a Y5.öt választottam volna egyrészt mert a gyári fékpofák is elég jó minőségűek, és maga az egész konstrukció is.
Na majd várjuk a beszámolót"
Hát még én hogy várom ...
Elvileg ez a fékbetét kompatibilis a Shimano MT420 fékbetétjével. [link] 05:30A termék tulajdonságai: -40 %-kal kopásállóbb, mint a D01S
-Kompatibilis a Shimano BR-M8120, BR-M7120, BR-M6120, BR-M8020, BR-M820, BR-M810, BR-M640, BR-MT520, BR-MT420 fékekkelShimano-t meg ismertsége, elterjedtsége okán gondolom még 20 év múlva is kapok.
Na majd meglátjuk...
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Dr. Szilikát #28313 üzenetére
Illetve nem kormányt akartam írni, csak nem figyeltem erre a részére.
-
Anaconda
tag
Sziasztok!
Illetve ha már idetévedtem lenne mégegy kérdésem. Szintén az alany Xiaomi Scooter lite/essential.
A kormány menet közben nyikorog amikor picit előre hátra mozog. Nagyon bosszantó.
Már bezsíroztam az összecsukó mechanikát, raktam aliexpresszes gumi távtartót bele, az imbuszcsavaron és a lekontrázott anyán is állítottam (hogy mennyire feszítse be a kis fület).
Van esetleg ötletetek, nektek is nyikorog? -
Dr. Szilikát
őstag
Irreleváns ajánlat, nincs rajta mechanikus fék, csak motorfék. Ha lesznek majd jogszabályok, ezeket le is kellene tiltani a nem magánutakról, talán meg is teszik. Kormányra szerelt akku nem javítja a stabilitást, gondolom.
Gumi ilyen kamrásnak néz ki, ami azért jó, mert a légkamrát szeretném eltalálni a fűrésszel, amikor levágom. Utána még lyukat is kell fúrni a szelepnek.
Ami a lényeg, rázós utakra ez nem jó és azért is fogom levágni, mert ha valaha próbálkoznék tömörrel, pár ezerért kaphatnék méhsejteset, tehát erre már biztosan nem lesz szükség.
Akinek sima útjai vannak (túl érdes sem lehet!), azon nagyon jól szalad.
-
Obi-1
őstag
válasz
PociAti #27983 üzenetére
Szervizbe kellett küldenem az OKAI ES10-et, remélem a Tanfield rendesen megcsinálja.
Az a hibája, hogy nem reagál a bekapcs-gombra, töltő bedugásra sem. De sajnos rapszódikus, van amikor működik. Így használhatatlan, de ha a szervizben bekapcsol, akkor beszoptam. A csatlakozókat ellenőriztem, sajnos nem segített, talán valahol meg van törve a kábel, vagy valami az elektronikában vacakol.
-
Anaconda
tag
Köszönöm Uraim! Várok 1 napot, ha addig nem ereszt le, akkor megúszta a belső. Szerencsére a szelébe ment kb 0.5cm mélyre.
Ha leereszt, kap egy uj belsőt. -
DigitXT
félisten
válasz
Anaconda #28307 üzenetére
Tömör gumi és tömör gumi közt is van különbség... Nem mindegy, hogy milyen
keménységű, mennyire deformálódik, és esetleg milyen szerkezete van, pont a
nagyobb(!) deformáció érdekében (méhsejtes, "lyukacsos"). A tömör gumik úgy
általában rosszul "rugóznak", ezen próbálnak ilyen a trükkökkel javítani, viszont
a mellékhatása pontosan olyan, mint egy lapos gumival közlekedésnek, mivel a
gördülési ellenállás megnő, a motor jobban erőlködik, a hatótávolság csökken...
Ha olyan tömör gumit veszel, ami teli + kemény, azzal legalább olyan messzire
el tudsz menni, mint egy 5 barra fújt gumival (cserébe szét fogja rázni az akkut). -
válasz
alphamooncam #28305 üzenetére
Hát ahogy nézem ugyan annyiba kerül mint a NUTT Y-5, így biztos a Y5.öt választottam volna egyrészt mert a gyári fékpofák is elég jó minőségűek, és maga az egész konstrukció is.
Na majd várjuk a beszámolót
-
Anaconda
tag
Sziasztok!
A Xiaomi Scooter Lite-om hátsó kerekébe beleállt egy drót, muszáj voltam kihúzni mert akadt a kerék miatta, még nem eresztett le.
Az lenne a kérdésem (olyanoktól, akik jártak mindkét verzióval) ha gumit cserélek, akkor a tömör gumi és a sima levegős gumi között hatótávban (áramfogyasztás) lesz valami különbség? Egyéb más különbség esetleg?
Nekem már 2 bar guminyomással drasztikusan csökken a hatótáv. -
ben11
őstag
Sziasztok!
A nineboot es4-et akciózza a banggood. Ez megbízható, kicsit gyanúsnak tűnik.
[link]
A rollerről van tapasztalat?Köszi!
-
alphamooncam
őstag
válasz
DroiDMester #28000 üzenetére
"NUTT Y-5 nézzél, ezeket teszik a 1,5-2.milliós gépekre! Nálam 4.hónapja üzemel a kuki G2Max-on, 1ujjal fejre tudsz állni vele ha akarsz, úgy fog! Nem kell félni hogy a fékcső meg dagad mivel nem kell szinte semmi erőt kifejteni, kis ujjal tudod blokkoni a kereket vele."
Végül ezt a 2024-es fejlesztést rendeltem. [Zoom HB890 caliper] 14k. egy szimpla négydugós féknyereg.
Betétet kell még néznem hozzá szerintem, meg azt hiszem a 160-as tárcsát is lecserélem 180-asra.
Bár azt lehet csak később... meglátom.
-
pescara
aktív tag
Sziasztok! Az F65-rol segway mi a velemeny? Szomszedom akarja venni, mert nagyon tetszik neki az en G30 max-om es most akciozzak (athen) 499 euroert.
-
válasz
alphamooncam #28298 üzenetére
Nekem g2 pro van abban van belső, felnit nem bántja.
-
DigitXT
félisten
válasz
alphamooncam #28301 üzenetére
Ismerem a sztorit, nem is a vezetői tudás hiánya aggasztó, hanem az,
hogy amivel a Hungaroringen voltál, meg az Alpokban, nem egy szar,
alumínium öntvény volt, 40 kg körül, hanem rendes motorkerékpár.A hozzászólásom lényege, hogy a felhasználásod egyedi, magyarán a
70 km/h állandó sebesség nem jellemző a rolleres közösségben...
Nem az lesz a legnagyobb baj egy defektmentesítő folyadékkal, hogy
elrontja a centrírozást. (A legtöbb rolleres sose ragasztgatott súlyokat.
Azt nem mondom, hogy nem tudja, mi fán terem, mivel lehet mororos,
autós tapasztalat, ahol alap, hogy megcsinálja a gumis. Habár robogó
esetén van szerviz, amik elmismásolná, mondván "kicsi a sebesség".
Nekem pl. robogóm van. 150 a vége. Természetesen centríroztattam...
Sose merült fel, hogy folyadék kell bele: egy defektem volt 10 év alatt.
Rolleren meg már az első úton sikerült beszopni valami szúrt sérülést.) -
alphamooncam
őstag
válasz
DigitXT #28297 üzenetére
Köszönöm hogy aggódsz, bízom a szerencsémben, de nem fogok lassítani.
Pár évet motoroztam saját nagymotorral, tudom milyen gyorsan menni.
Volt alkalmam a Hungaroringhez, meg más pályákhoz is kipróbálni magam, rendszeresen jártam az osztrák dombokon kanyarvadászatra veretni tudom, hogy miről beszélek.
Azért van Dualtron Citym, mert ezt fel tudom hozni a liften a lakásomba, ez az én alkum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged