Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddhunter
tag
Sziasztok, kis tanácsért jöttem. Kb 3 éve használok egy 91-es Gaggia Babyt, CM702-sel. Napi 2 dupla espresso az átlagos adag, ebből 1, vagy 2 cappuccino, ez kb 1Kg kávé/ hó. Többnyire sikerül számomra elfogadható minőséget előállítani, csak hát nagy az ingadozás...
Kb fél évente eszembe jut a feljebb lépés, aztán mindig elhesegetem, mondván, hogy jó ez is, meg ár/érték arányban nekem nem biztos, hogy megéri, mert igazából nem törekszem a tized grammra, vagy ml pontos csapolást elérni, csak egy jó hagyományos espresso a cél, lehetőleg konstansan. Na most épp a féléves periódus van és találtam [ezt] Láttam, hogy a variorol megoszlanak a vélemények, de ez elég jó árnak tűnik (ennél többet nem áldoznék rá.) Jól sejtem, hogy ehhez az igényhez inkább az örlőt kellene fejleszteni? Ez megérné? Esetleg egy PID jöhetne még szóba a Babyre.
Amúgy ebben a Graef-ben kell késeket cserélni ennyi után?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest