- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Először magam daráltam késes darálóval a belevalót, természetesen vegyes szemcsemérettel, ami mint megtudtam nem oké. Aztán én nem csak 1x kevertem meg az elején, hanem 2-3x a 4 perc alatt. Aztán pedig a mennyiségek/arányok sem voltak az előírás szerintiek, csak szemre, meg ízre próbálgattam. A végén meg előre darált kávét használtam benne, ami nem jó, mert túl apró szemű.
Viszont azóta nem bontottam új, szemes csomagot, mert meg akarom vele várni amíg megveszem a presszógépet. Azután kipróbálom a darálót is, és ami nagyszemű lesz, az megy a french-be, az apró meg már a presszóba.
Hozzáteszem, amikor sikerült jó arányokat eltalálni, akkor valóban egész kellemes eredmény volt. De én főleg tejjel ittam. Úgy mondanám, hogy más tejeskávékhoz képest szélesebb spektrumú volt az ízvilága.
Ősidőkben nagyapámnál ittam elektromos alulmelegítős alu nyomásos főzős kávét, az volt a legmarkánsabb. Aztán albérletben Szarvasival nyomtuk. Később párat főztünk kotyogóson. Most a cégnél Lavazza Blue kapszulás van. Otthonra meg vettem a french-et. És most már erős volt a késztetésem otthonra egy presszógépre.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82% Face ID nem müködik
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest