Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casto
csendes tag
Helyzetjelentés!
Mivel a bedöglött olasz kávém használhatatlan (a lányom reggel lecseszett, hogy ihatatlan volt a kv, amit csapolt reggel
) beszaladtam a Sparba és vettem egy zacsi Lavazza Orot (03/14-i pörkölés) erre a két napra.Megállapíthatjuk (ami nektek ugye nem újdonság már), hogy döglött kávéval nem lehet normálisat csapolni.

A Lavazzat 12-esen (bár kettővel finomabbra állítottam már a felső követ), kicsit alullőtt 16 grammos mennyiséggel (a 14grammos LM szűrőbe gondoltam elég lesz, de nem volt) végre normálisan tudtam csapolni! 7mp előáztatás után gyönyörűen felépült a nyomás 9 barra (talán egy ici-picit alá) és utána ugyan visszament 8,5 barig, de a csapolást nem rontotta el! A cremát hagyjuk, most nem is arra utaztam, csak tényleg kellett valami ihatóbb erre két napra. Viszont a lényeg: az előáztatással együtt 30mp alatt két ristrettot (2*22ml) sikerült csapolnom!

Yuppiiii, nem én vagyok a hülye

Köszönöm a sok segítséget!

Ha megjön a frissen pörizett kávém, akkor gyorsan belövöm a helyes mennyiséget és rendelem is a méhész üvegeket, hogy fagyasztóban várják a sorsukat! Mondjuk ugye eleve emiatt indult el az egész story...
Bár hozzáteszem, azt továbbra sem értem, hogy a Kapuczineres kávémmal mi történt. Augusztus 1.-én rendeltem és valamikor szeptember elején töltöttem be a babtartályba az utolsó zacsit. Azt persze éreztem, hogy a zamata napról napra gyengébb, de ennek lehet köze ahhoz, hogy 2 hét után már nem tudtam vele normálisat csapolni?

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Packeta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Napelem
- További aktív témák...
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) beszaladtam a Sparba és vettem egy zacsi Lavazza Orot (03/14-i pörkölés) erre a két napra.