Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karthmann
csendes tag
válasz
rallypix
üzenetére
A véleményem teljesen szubjektív ugyan, de majd vagy megcáfoljátok avagy megerősítitek.
A gép amit keresel nem létezik, (Fragola lehet meg tud cáfolni, Ő azért nem hobbi szinten találkozik gépekkel)
gőzölni el lehet kis kazánokkal, ha viszont próbáltál már egy 8-12 literes bojlerest akkor más megvilágításból látod ezt az egészet, az E61 szerintem kínlódás ha nincs mögötte egy rendes hőstabil vízmennyiség (szerintem ez legalább 3 liter) ha viszont ezekből összeraksz egy gépet az legalább fél óra mire olyan meleg lesz hogy egy normálisat tudjál húzni belőle. Mindig is kíváncsi voltam, hogy mit tudhat egy Speciale Rossini, Vivaldi de ezek ahogy Mester6 is tapasztalja nem sűrűn előforduló gépek. Ha pedig az 53 55-ös szűrőben gondolkozunk, ami elérhető az vagy SM, vagy Speciale S3 de ezek a villanyórát kifordítják a falból, és az ízeket is összemossák kissé, feljebb meg egy 58-as E61 Bricoletta Butterfly kínlódás, hx, fejhőmérő, aki ismeri annak nem újdonság.
A jófogáson ráleltem álmaim gépére Rancilio classe 8 dual bojler (ahogy az egyszeri autókereskedő mondaná minden van utcára néző ablakok két irányba tekergethető kormány kókuszillat) mindennek ára van 3Kw rendszerteljesítmény és gondolom a felfűtés sem 12 perc. Én ennél a pontnál kezdtem el fel javítani egy Saeco aromát, ami még nincs kész, és úgy mint nekem sem, mindebből megoldás Te számodra sem született.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Milyen NAS-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest