Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gery0505

aktív tag

válasz zolnagy #120451 üzenetére

Szupi. :) Ha kávéval csinálom, akkor sokkal lassabban növeli a nyomást, de itt is elég lassan emelkedik. Ha megnézed ezt a videót, akkor ezen, és sok másikon is az látszik, hogy baromi gyorsan megemelkedik a nyomás. 2:20-tól látszik a lényeg, erősen figyeld a nyomásmérőt. :) Így kéne működjön.
    Rocket R58 nyomásfelépülés Ja és utána meg kéne tartsa a nyomást 9 Bar-nál, ahogy a kar lehajtása után is látszik, hogy lehessen vele előáztatni. De nem tartja meg.
    Igen engem is ez aggaszt, hogy a végnyomás sem egyforma, meg az, hogy mi a franctól megy fel a nyomás 13,5 Bar-ig? De van egy olyan sejtésem, hogy ebben a készülékben gatya a pumpa, és valószínűnek tartom, hogy a nyomásmérő kapillárisa is el lehet tömődve. Kerestem egy videót a Fluid-O-Tech pumpák működéséről, és van benne bőven kopó alkatrész, szóval sejtésem szerint, mivel ez egy 5 éves gép, és a karbantartása is úgy tűnt el volt hanyagolva, szerintem a pumpának is annyi. Van benne ez a nyomásszabályzó szelep, ami a bejövő és az elmenő ág között van, rossz lehet, meg azok a kis mozgó lapocskák is kopottak lehetnek benne. Nem kaptam szét a pumpát, mert féltem, hogy nem tudom összerakni, így nem tudom milyen a belső állapota.

Új hozzászólás Aktív témák