- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
Ursache #6991 üzenetére
Ööö. Ilyesmi csak két nagyságrenddel egyszerűbben.
Az egyik kollégám mondta, hogy Javaban nem programozni kell, csak tudni, hogy hol írták már meg...
Ebben van valami igazság.Nekem két funkció is kellett - "human readable" adatokkal feltöltse az adatstrutúrát (ilyen már van pl. xml), - de (2.) feltöltés közben egyfajta "előkészítő" adatfeldolgozást is végezzen; ha a forrás azt indokolja. Ez utóbbit nem lehet valószínűleg saját kód hozzápasszintása nélkül megoldani...
((A valóságban meg egy hevenyészett (sőt tákolt) tesztkód adta meg az alapötletet, ami átgyúrás után rövid, tömör és tetszetős lett. Bár valaki már biztos ezt is megírta...))Köszönöm a fenti linket, már elkezdtem elmélyedni benne
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Filmvilág
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest