- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen egeret válasszak?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
Java applet-et szeretnék szignózni. Azt tudom, hogy hogy kell. Arra lennék kíváncsi, hogy ha azt akarom, hogy az aláírás hiteles legyen, pl a netlock.hu-n szeretnék venni hozzá valamilyen megbízható tanúsítványt, akkor milyen típusút kellene vennem?
Azt tudom, hogy egy HTTP szervernél egy szerver ssl tanusítványt kell generálni, majd az aláírási kérelmet (CSR-t), fel kell tölteni a netlock-hoz és ők aláírják. Azt viszont nem értem, hogy ugyanez, hogy menne az appleteknél?Elvileg itt az jönne a fent linkelt leírás szerint, hogy:
1, "Digitális személyazonosságunk elkészítésének ezköze a keytool nevű alkalmazás. Első feladat, egy kulcspár generálása: " - eddig oké (gondolom az applet-et üzemeltető szervezet nevére szóló kulcs jó lesz).2, "Ha a kulcspár elkészült, a következő feladat, hogy a nyilvános kulcsunkhoz egy tanúsítvány készítsünk vagy készíttessünk. Ha egy hitelesítő hatóság (CA - Certification Authority) szolgaltatását kívánjuk igénybe venni, egy tanúsítvány hitelesítési kérelmet (CSR - Certifacte Signing Request) kell elküldenünk a kiválasztott CA-nak. Ezt is a keytool segítségével készíthetjük el"
...és itt akadtam el. A netlock az alábbi tanúsítványtípusokat tudja hitelesíteni:
- SSL tanúsítvány - Titkosító, hitelesítő (HTTP szerverekhez)
- Aláíró tanúsítvány - Ez lehet személyes, munkatársi, szervezetiEz alapján azt gondolom, hogy szervezeti kell. OK!
És akkor ezt a tanúsítványt én használhatom több applet aláírására (a fent linket doksi szerint)..
Akkor lehet, h meg is válaszoltam a kérédésem. Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest