Hirdetés
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Valószínűleg nem véletlenül írják. Látni kéne, milyen certet tudnak adni, de könnyen lehet, hogy a java default truststore-ja nem hitelesítené a netlock által kiadott tanúsítvánnyal aláírt kódot. Így sokra nem mész vele, ha ezt használod aláírásra, java verziótól függően vagy security warningot adna vagy meg is tagadná a program futtatását (pl 1.7_45-től).
A legutóbbi, biztonsági modellt érintő változtatásokkal még rúgtak egyet ebbe az amúgy is döglődő RIA platformba. Persze dicsérendő, hogy a biztonságra ráfeküdtek, csak már sokkal korábban kellett volna, kevesebb lett volna a fejlesztőknek okozott kár.. -
Osiris
őstag
Már mindent tisztának gondoltam erre a NetLock supporttól kapok egy ilyen választ:
A Java kódaláíráshoz jelenleg nem adható ki megfelelő tanúsítvány a Java komplikált tanúsítványkezelése és részben magyar törvényi keretek hiányosságai miatt.De akkor most mi van ha a fentiek szerint végigcsinálom a folyamatot, hitelesíttetem velük az aláíró tanúsítványt, majd azzal aláírogatom a java appleteket? Mitől nem fog működni?

-
Murphistic
aktív tag
Nekem is ugyanazt a hibát dobja mint neked, ha a netbeansből indítom a programot.
Viszont ha a parancssorból indítom, akkor működik. Erre csak az az ötletem van, hogyha a fejlesztőkörnyzet konzolja is fontos neked, akkor használd a System.in -t bemenetként. Nekem eddig nem volt vele gondom, bár az is igaz, hogy ritkán használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest