Hirdetés
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bucsupeti
üzenetére
Kikapcsolódás (mármint sok órát bele lehet ölni), XML fetisisztáknak örömforrás, de mindenek felett egy Java build rendszer.
Amiben a legkisebb projekteket is tudja segíteni: 1) sablonokból (ún. archetípus) többszázféle projektet létre lehet hozni egyszerűen; 2) ha bármiféle libraryre szükséged van(*), csak megadod függőségként, a Maven levadássza, felhasználja a fordításnál, sőt akár egybe is csomagolja neked a programoddal; 3) ad egy egységes, mindenre kiterjedő keretet a fordításnak (előfeldolgozás -> fordítás -> tesztelés -> csomagolás -> archiválás), ami szabadon konfigurálható, és 4) tovább bővíthető szinte bármilyen célra(**).
Hatalmas változást hozott a Java fejlesztői munkáimban, hogy circa egy éve beleástam magam. Mindenképp ajánlom, hogy próbáld ki
És ha van valami konkrét kérdés, címezd ide, elég lelkes vagyok e kapcsán 
Egyébként a fentebbiek hatalmas projekteknél hatványozottan jól jönnek. Nincs is jobb, mint kézzel másolgatni többszáz dependenciát, és többtíz Ant projektet sokezer soros kézi szkripttel fordítani...
(*) A nyilvánosan elérhető csomagok között legegyszerűbben a search.maven.org-on tudsz keresni. Ez az ún. Maven Centralt indexeli - ami kvázi az egész Java világ.
(**) Rengeteg plugin elérhető el, legyen szó kódanalízisről, dokumentációgenerálásról, XML validálásról, LESS->CSS konverzióról, source controlról, tényleg bármiről. Sőt, még Antot is képes beágyazva futtatni, így még tovább bővülnek a lehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Macbook Air M4 13.3 Skyblue! 16/256 100% Akku, Garancia: 2028.09.14
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
És ha van valami konkrét kérdés, címezd ide, elég lelkes vagyok e kapcsán