- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedNeck79
csendes tag
Sziasztok, pár fura kérdésem lenne, hátha valaki tud segíteni, esetleg járt/jár hasonló cipőben :-)
Jelenleg üzemeltetésben dolgozom, de váltani szeretnék, régen (egyetem) szerettem programozni, és elég jól is ment (úgy rémlik
)
Szóval az alapok szerintem rendben vannak, megtanulnék komolyabban egy programozási nyelvet, és kezdésre a Java-ra esett a választásom.
Jelenleg két könyven van hozzá: Head First: Java 2nd, illetve a Nagy Gusztáv féle jegyzet. Illetve még a Head First féle Design Patterns. Kezdésnek szerintem elég, de ha valakinek van jó ajánlata irodalomra, ne tartsa magában!
Szeretnék majd állást is váltani idővel de nem tudom, hogy 30 évesen, tapasztalat nélkül, milyen esélyeim lennének. Arra esetleg valakinek lenne ötlete, munka mellett hogy tudnék gyakorlatot szerezni? Esetleg valami Java Cert (SCJP)?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Asztalos klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Komplett gép eladó Ryzen5 8400F
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest