- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bambano #10830 üzenetére
Muhahaha.
Remekül szórakoztatod az embert a nagyon furcsa feltételezéseiddel, de közben szerencsére jó dolgokat is mondasz.Arról sehol nem volt eddig szó, hogy mekkora méretű lenne az adat. Én eddig mindvégig azt feltételeztem, hogy kicsi.
"select meg watch service meg toronyóra lánccal... az eredeti kérdés szerint linuxon futna, ami egy unix. nem bohóckodunk ilyenekkel." És a select melyik oprendszer egyik fontos syscallja?
A tee-t tök jó, hogy felhoztad, mert magamtól nem jutott volna eszembe a neve, remélem most jobban elmélyül a tudatomban.
A syslogos megoldás az amúgy tetszik, bennem is bennem volt."tail -f /tmp/dumpfile | java -jar tefeldolgozod.jar
második esetben esetleg van értelme jávás watch objektumozni..."
De ilyenkor egy sima Scanner.nextLine is elég. Az vár az új inputig, vagy amíg a stdin-je el nem tűnik."miért érzem azt, hogy azért jobb a jáva szerinted, mert a shell programozásról fogalmad sincs?"
Én ilyet sehol nem írtam. Különböző célokra különböző eszközök a jók. Hirtelen meg az ember mindig úgyis azt a megoldást fogja ajánlgatni, amivel éppen a legjobban képben van. Ha nagyon akarnék, akkor én is elkezdhetnék kötekedni, hogy miért mysql-ben akarod a szenzor adatokat eltárolni, amikor vannak más kifejezetten ilyen célú adatbázisok is. De nem teszem, mert valószínűleg a probléma olyan kis méretű, hogy igazából nem számít.Ui. a mysql klienst úgy kezeled itt mindenhol, mintha minden linuxon kötelezően rajta lenne, de az ugyanúgy egy dependencia, ami vagy van, vagy nincs.
"most eltekintve attól, hogy tök értelmetlen http-n csinálni ilyet, a curl-ben túl sok hiba van ahhoz, hogy komoly rendszeren használd."
Ezt btw. még kifejthetnéd, hogy mire gondolsz. Milyen hiba? (És természetesen a curl sem feltétlen minden disztró része)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Apple Watch
- Le Mans Ultimate
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest