Hirdetés
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Köszönöm! Időközben egy külföldi oldal fórumán találtam egy hasonló problémával egy irományt. Ott sok ötletes, de sikerre nem vezető tanács után egy ember linkelt egy programot, ami valamit megbuherál a windowsban és innentől exe-ként viselkednek a jar fájlok, nem kell hozzá JAVA környezet. Ez bevált és tökéletesen lefut.
(#10682) sztanozs: Igen, ez volt az első amivel próbálkoztam anno, de ez se segített. Amúgy valamit az adott gép/windows tulajdonosa cseszett el, mert mire én elmentem hozzá, már az Adobe Reader akarta futtatni a .jar kiterjesztéseket.
Az előbb említett fórumon kiderült, hogy a javaw-exe futtatja alap esetben a .jar fájlokat, de mikor ezt visszaállítottam, akkor se indította el. Szóval ott valami nagyon szét lett cseszve, de ez az exe konvertáló megoldotta hála istennek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az előbb említett fórumon kiderült, hogy a javaw-exe futtatja alap esetben a .jar fájlokat, de mikor ezt visszaállítottam, akkor se indította el. Szóval ott valami nagyon szét lett cseszve, de ez az exe konvertáló megoldotta hála istennek.