Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

Köszönöm! Időközben egy külföldi oldal fórumán találtam egy hasonló problémával egy irományt. Ott sok ötletes, de sikerre nem vezető tanács után egy ember linkelt egy programot, ami valamit megbuherál a windowsban és innentől exe-ként viselkednek a jar fájlok, nem kell hozzá JAVA környezet. Ez bevált és tökéletesen lefut.

(#10682) sztanozs: Igen, ez volt az első amivel próbálkoztam anno, de ez se segített. Amúgy valamit az adott gép/windows tulajdonosa cseszett el, mert mire én elmentem hozzá, már az Adobe Reader akarta futtatni a .jar kiterjesztéseket. :D Az előbb említett fórumon kiderült, hogy a javaw-exe futtatja alap esetben a .jar fájlokat, de mikor ezt visszaállítottam, akkor se indította el. Szóval ott valami nagyon szét lett cseszve, de ez az exe konvertáló megoldotta hála istennek.

• wolfman

veterán

Sziasztok!
    Ne haragudjatok, biztosan nem ez a legmegfelelőbb topik erre a problémára, de minél hamarabb megoldást kellene találjak rá, amit egyelőre sehol nem találtam, hátha most ti tudtok segíteni!

Adott programok a JAVA, ANYK (általános nyomtatvány kitöltő [ez kell az adóbevalláshoz is]) valamint egy nyomtatvány .jar kiterjesztésben. Na az adott gép, ahol szeretném telepíteni ezt a jar fájlt az ANYK-hoz, egyszerűen nem futtatja azt. Felvillan egy commander ablak, lefut valami villámgyorsan, de be is zár (ez kb fél mp.) Közben meg kellene nyisson egy telepítő részt. Otthon a saját gépemen működik.
    Próbáltam vírusirtót (tűzfalat) kikapcsolni, a programokat újratelepíteni, de ugyan úgy semmi. Erre valami ötlet? Mi foghatja meg, miért nem fut le? Lett valami telepítve, ami megfogja?

Új hozzászólás Aktív témák