- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Everest / AIDA64 topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Ne haragudjatok, biztosan nem ez a legmegfelelőbb topik erre a problémára, de minél hamarabb megoldást kellene találjak rá, amit egyelőre sehol nem találtam, hátha most ti tudtok segíteni!Adott programok a JAVA, ANYK (általános nyomtatvány kitöltő [ez kell az adóbevalláshoz is]) valamint egy nyomtatvány .jar kiterjesztésben. Na az adott gép, ahol szeretném telepíteni ezt a jar fájlt az ANYK-hoz, egyszerűen nem futtatja azt. Felvillan egy commander ablak, lefut valami villámgyorsan, de be is zár (ez kb fél mp.) Közben meg kellene nyisson egy telepítő részt. Otthon a saját gépemen működik.
Próbáltam vírusirtót (tűzfalat) kikapcsolni, a programokat újratelepíteni, de ugyan úgy semmi. Erre valami ötlet? Mi foghatja meg, miért nem fut le? Lett valami telepítve, ami megfogja?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest