Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Létezik most a piacon olyan cloud szolgáltató, ami ingyen tud biztosítani egy minimál szolgáltatást?
Gondolok itt olyasmire, hogy mondjuk futtatnék egy java backendet, valamilyen frontendet (jsf, angular, tökmindegy), és legyen mögötte egy akármilyen DB pár MB tartalommal. A frontendre mondjuk havi 1-2000 request eshet be, és szinte zéró processzoridőt vagy memóriát használna. Egy jegyzettömb szintű alkalmazást képzelj el.
Nézegettem az aws-t, de ott a 12 hónapos akció lezárultával mintha esszenciális komponensek válnának fizetőssé. A lambda és a dynamodb marad free, de jól gondolom, hogy ezekkel a frontend már nem lesz elérhető?
A Google AppEngine még a másik kiszemeltem, de basszus, kívülről képtelen vagyok eldönteni, hogy ezzel most meg lehet oldani a free időszak lejárta után is vagy sem.
Akinek van tapasztalata a fenti, vagy akár más cloud szolgáltatók terén, mutasson irányt, melyikkel nem fogok csalódni? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Renault, Dacia topik
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Anime filmek és sorozatok
- Arc Raiders
- Hardcore café
- További aktív témák...
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB FHD
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs