- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
picur220 #3091 üzenetére
a 2. gen nanonak sem fényes a segge, szerintem az a legjobb mind közül,
viszont ahogy elnézem, jelenleg a 4. gen a legolcsóbb (annak nincs hallható fehérzaja, a 2-ik nagyon picit sistereg, de nem zavaró). a 3. gent mindig is utáltam, annak semmi nano jellege nincs, plusz visszahozták a fényes segget, ami már az elsőnél sem vált be.
én nem hallok különbséget az iTaco meg az iNano hangja között, igaz, nem is hasonlítgattam őket soha. Szerintem vedd nyugodtan a nanot,
az itouch amúgy is a legrosszabb iPod, ha zenehallgatásról van szó,
tipikus használati szokásokat alapul véve rendkívül körülményes a kezelése
pont a kijelző miatt. a nanot még egész jól el lehet nyomogatni zsebben is,
de touchnál max hangerő, aztán hello, számléptetéshez, leállításhoz, indításhoz elő kell halászni, hogy taperolni tudd a csodakijelzőt. minden másra jobb a többinél, meg eleve több dologra használható, de gondolom ezek pont abba a 2/3-ba esnek, amit írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest