Új hozzászólás Aktív témák
-
AloeVera
tag
Hangerőt meg nem állítok,mert az első héten lecseréltem a gyári fülest egy AKG-re amit jó a zajszűrése,így nem zavarnak a buszok,kocsik,villamosok...
A számok hangerejét pedig Sound Checkkel azonos szinten tartod?
Azzal együtt, hogy az eddigi legérdekesebb, legizgalmasabb iPodnak tartom a touchot, nem használom zenehallgatásra. Ezt-azt megnézni Interneten, levelek elolvasása, néhány játék, esetleg rövidebb film – ezek miatt szeretem. Mobil zenehallgatásra viszont szerintem sem praktikus, és már azelőtt is ezt gondoltam, hogy a 16 gigás nanom mellé megvettem. Az sem ideális, de jóval kisebb, és megfelelő tokban tartva zsebben is kitapintható touchwheel.
-
bwoay
nagyúr
én az olyan szituációkra gondolok, mikor valakivel beszélnél, vagy csörög a telefon,
vagy bemész egy boltba... ilyesmik. a számok átléptetése meg azért fontos számomra, mert újabban szinte csak olyan albumokkal futok össze, amiket képtelen vagyok egyben végighallgatni, annyira gyengék.... na mindegy.
a hangerő pedig azért kritikus, mert mikor vége egy lemeznek, semmi nem garantálja,
hogy a következő is ugyanolyan hangerőn fog megszólalni (pl 20 évvel ezelőtti felvétel)
K324p amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest