Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
válasz
thingol #1965 üzenetére
Azért kösz, egyetértünk, hogy szar, nem is azért használom, mert szeretem, csak minden arra lett regisztrálva, mikor "még nem volt más" és netem sem volt, és a tudásom is hiányos volt ezen a téren és minden mail arra jön. A témáknál a meglévő ikonokat hogyan tudom szerkeszteni pl.: Spore-ból leszedni az ikon fölösleges fehér hátterét?
-
kovis
tag
válasz
thingol #1924 üzenetére
Ok értem.
Még egy kérdés:
-gondolom azért kell No-Ip domain hogy ha dynamic ip-m van akkor ez belövi állandóra.
-ennek melyek a hátrányai és melyek az előnyei ha megcsinálom
- egy másik gépen amelyen szeretném használni a VNC-t annak static Ip-je van
asszem szóval ha állandó az ip cím gondolom nem kell ez a No-Ip.Kicsit ellenkezem ezzel a no-ip reggel, még várok vele, a válaszodig mindenképp.
-
almáspíte
csendes tag
-
(Darkwood)
őstag
-
Davey7
senior tag
válasz
thingol #1681 üzenetére
akkor ha meglesz a routerem ezt fogom használni!
xedamin: ezek nagyon alap kérdések és ezekre megtalálod a válszat akár itt a fórumban akár tesztekben. keresgélj(google). Ami itt van teszt a PH!-n az is jó,meg találsz blogbejegyzéseket a logout-ban! Én azokat mindet elolvastam és ezek minimalizálták az ilyen kérdéseim számát!
-
-
kovis
tag
-
ladlac
tag
válasz
thingol #1551 üzenetére
Eddig WPA-PSK titkosítást használtam, nem volt gond. Most meg ez lenne? Csak mert leszedtem a titkosítást, úgy hogy semmilyen jelszó nem védi a wifi hálózatomat, és egyből felcsatlakozott. Visszatettem, megint semmi. Leszedtem, jó... Így hagyom egy darabig, amíg valaki nem ajánl vmi okosat.
Itt nem félek, hogy illetéktelen használja.
1550: Tokot ajánlok mindképpen, megéri. Én egy kristálytokot vettem, full átlátszó műanyag az egész. A képernyőn kívűl mindent véd és alig vastagítja, pont kényelmesen használható.
-
ß3NC33
tag
válasz
thingol #1544 üzenetére
Hali!
Bocsánat, hogy beleszólok, de nekem nem jó.
Eddig 2.0 firmware volt rajta. Most addig sikerült, hogy downgrade-eltem 1.4-re.
De ezután amikor elindítom a winpwn-t, ezt írja ki: "Your iphone is being pwned. Please wait for reboot." Aztán próbáltam volna felrakni a 2.0-t, de ott mar nem reagált semmire.
Mi lehet a gond? -
ladlac
tag
válasz
thingol #1542 üzenetére
Köszi, végre találtam egy működő 2.0-s framework-öt. Mostmár hibátlanul megy a winpwn.
Bár most nincs időm csinálni, este nekiugrok a costum 2.0 telepítésének.
Egyébként grat a bloghoz, jó ötlet, hasznos dolgokkal. Egy - biztos, ami biztos - kérdésem lenne. 4. pontnál, winpwn használatánál a Touch végig csatlakozik kábelen kersztül? Tehát amikor már a browse ipsw-re kattolok, akkor már hozzá van kötve az iPod a géphez? Logikusan gondolkodva igen, de most még inkább megkérdezek mindent.
Mellesleg megéri feltenni a 2.0.1-et? Mert gondolom, ha fel akarom tenni, akkor megint eltűnik minden az iPodról, akkor feleslegesen nem teszem tele zenékkel. Akkor inkább holnap (vagy amit leírás lesz) felteszem a 2.0 után a custom 2.0.1-et is, aztán jöhetnek rá a cuccok.
-
ladlac
tag
válasz
thingol #1536 üzenetére
Egész jó a leírás, de a megadott linkről leszedett winpwn nem akar működni. "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135)...."
Megnéztem a winpwn hivatalos oldalát, ahol már fent van a 2.0.0.4 Azt használhatom, vagy nekem mindeképpen a 2.0.0.3-ra van szükségem? Egyáltalán mi lehet a baja a 2.0.0.3-nak?
-
Trasho
tag
válasz
thingol #1522 üzenetére
Na most valaki help
Fent van az OpenSSH a kütyün, updatelve is van (kérte az updatet a cydaból
). Így valaki megtudja mondani hogy usb kábelen hogyan tudok belenyúlni a belsőtérbe (csak hogy ne kelljen wifit használni mert nem tudom konfigurálni...nem tudom miért, de nem megy.)?
-
Uniden
csendes tag
válasz
thingol #1411 üzenetére
na megprobálom össze foglalni a problémámat mert már elég kuszás
:
Volt egy sima 2.0s JBzet podom. töltöttem le egy két játékot amit SSHval rálehet tölteni a podra, felis raktam öket, megvolt a modja hogy másolás után átkell állitani a hozzáférést(mappa:0777, fájlok:0755 ha jol emlékszek). Müködtek is ezek a játékok sőt azota is müködnek.aztán megint töltöttem le egy két programot amit felszerettem volna rakni de *.ipa formátumba volt amivel nem tudtam mit kezdeni...ti segitségeteknek köszönhetően megcsináltam, h a mobilinstallion filet vagy mi a neve cseréljem ki és adjak neki engedélyt megis történt utána itunesbol felraktam az *.ipa fileokat müködött szépen....
mostanság megint töltöttem le egy játékot ez már szintén SSHval másolos tipus, felmásoltam, számokat átfirkáltam, ipod ujra inditás, ikon szépen ottvan megprobálom elindutani és akkor jön a hiba üzenet:"unable to launch" mondtam magamba hogy biztos a progi rossz és nem foglalkozok vele de az ellőte lévő *.ipa-s progikat is "elrontotta" vagyis már azok se indulnak ugyan az a hiba üzenet.... nem tudom hogy miért lehet.. lehet ezt a progit kéne csak elkerülnöm ezzel van a baj? esetleg elállithattam valamit?
Más: FM Rádió nincs véletlenül hozzá? mármint ilyen kis kütyüre gondoltam amit az aljára lehetne dugni lehetőleg kicsi, meg lenne hozzá vlm progi amivel tudnám használni is
Nekem még a gyári folia van rajta és még egyszer nem volt olyan hogy : "hü de nagyon ujjlenyomatos és nem látom tőle a képet" de már sajnos jön fel a sarkánál
-
Uniden
csendes tag
válasz
thingol #1408 üzenetére
fuh na megszenvedtem vele vagy 3x raktam fel vlm free cuccot meg különbözö errorokat vágott hozzám
de most sikerült müködik szuperül köszi szépen a segitséget
mod: nah elis szoltam magam felraktam egy sima játékot a másolos jogátállitgatos modon nyomtam egy resetet és se az nem indul se az ammi eddig ment:/ de nem akar ez nekem össze jönni....
-
Uniden
csendes tag
válasz
thingol #1397 üzenetére
igen?! köszi szépen délután kiprobálom majd ha wifi v itunes közelébe jutok
#1398 hmm igazából az ipodba van egy (wifi) jelvevő szoval neked vagy kell venned egy olyan routert ami "sugározza" a wifi jelet és ezáltal az ipoddal rá tudsz csatlakozni vagy pedig bemész nagyobb plázákba vagy netkávézokba esetleg ahol van ilyen "sugárzó" és ott vagy fizetős (ennek nem tudom pontosan a modját hogy hogy zajlik) vagy pedig ingyenes és simán rácsatlakozol, én tanácsolom az otthoni változatot mert ugye csak te használnád akkor nem másik 30ember és nem lesz lassu (am 10-20méter a hatosugara kb.) megprobáltam érthetően le irni de ha valami nem világos kérdezz
-
Uniden
csendes tag
válasz
thingol #1379 üzenetére
igaz igaz én voltam a buta a framework mappán belül kerestem a privateframeworkot közbe meg egy mappával feljebb van
nah megis csinálam kicseréltem az engedélyt nem kellett átirnom mert alapbol 755n volt... de még most se tudom hogy kell telepiteni
felmásoltam rá a filet az application könyvtárba de nem tudom hogy installáljam
-
Uniden
csendes tag
válasz
thingol #1345 üzenetére
köszi én is ugy csináltam de elsőre nem akarta az igazát aztán valahogy csak összejött de sehogy nem tudtam downgradelni 1.1.4re, de winpwn 2.0.0.3mmal sikerült JBznem a 2.0s FWt.
más: felraktam podra az openssh-t de nem tudom winscpvel rácsatlakozni beirom az IPjét utána: root/alpine felhasználonév meg jelszó és amikor connectolok azt irja, hogy: Connection Refused. Régen 1.1.4 alatt probléma nélkül tudtam csatlakozni, mi lehet a baj?
-
Romvr
őstag
válasz
thingol #1342 üzenetére
Éppen csinálok egy sumiboard témát. Egyenlőre csak a vázlatoknál tartok, mert majd csak hétvégén érek rá vele foglalkozni igazán. Studiomax és Photoshop lesz amivel elkészítem.
Amúgy ezt a progit magamnak csináltam, csak gondoltam hátha másnak is kell egy hasonló.
Szóval nem célom tömegeket elérni és világot megváltani
-
Romvr
őstag
válasz
thingol #1300 üzenetére
Sajna ilyet nem találtam
amiben szerepel nálam az 1.1.3 az csak safari patchSzerk.: Most tartok ott hogy az agyam eldobom. Töröltem a customizét és felraktam a számmerbórdót. Viszont bármilyen theme-t is töltök be csak az SMBPrefs, a Youtube, az iTunes az Installer és az iPod ikon változik meg (meg a dock és a háttér). A többi ikon marad a régibe. Mi a bánatos miskulanciáért?
Hab a tortán hogy a neten találtam egy hasonló problémában küszködő embert akinek csak a weather ikon nem változott, javasolt egy fájl átszerkesztést megcsináltam de úgy sem megy. Kezdek megzakkanni.
-
Gáben81
senior tag
válasz
thingol #1271 üzenetére
2.0nál.De nem értem most visszaraktam a 7.5ös itunes-t és nem indul el.Most megint rakhatom vissza a 7.7et.Nem megy nekem ez a 2.0 jailbreak.
Ugye visszakell rakni amúgy 7.5öt,azzal 1.1.4-et visszarakni(de már ezt sem tudom),utána vissza a 7.7et és akkor lehet updatelni azt a jailbreakelt iswf fájlt amit thingolék fölraktak?Vagy nem értek semmit...lefüstölt egy panelom
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nők, nőügyek (18+)
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest