- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
thingol
tag
válasz
Dinnyebogár #2034 üzenetére
összejött közben?
-
thingol
tag
válasz
AbsinthexD #1931 üzenetére
akkor várj rá, de addig nehogy másikat használj, az túl trendi
-
thingol
tag
válasz
AbsinthexD #1929 üzenetére
erre várhatsz, mert nincs ilyen
najó, jófej leszek, nézd meg a meebo.com -ot
-
thingol
tag
válasz
AbsinthexD #1917 üzenetére
át lehet
mim aka make it mine - cydia
-
thingol
tag
megírtam a VNC-s postot
-
thingol
tag
válasz
cintula187 #1913 üzenetére
nem
-
thingol
tag
idővel lesz majd leírás, de arra készüljetek fel, hogy interneten keresztül való eléréshez ha routered van, portot kell forwardolni, amiben nem lesz segítség
viszont onnan az egész nem nagy dolog, csak az 5900-as portot forwardoljátok a gépetekre addig.
ha lesz időm itouch.hu -ra jön majd a leírás
-
thingol
tag
válasz
kristoof92 #1894 üzenetére
2.1 csak akkor ingyenes ha már 2.0-d van... http://itouch.hu/2008/09/ipod-touch-21-jailbreak-windowson-quickpwn/
-
thingol
tag
válasz
e66ujonc #1858 üzenetére
LOL. ezt a cikket én írtam a blogomra, a God is a Girl-re. Gratulálok, szánalmas vagy. http://godisagirl.eu/?p=1107
a helyedben elég hamar levenném, istenem, sosem gondoltam volna, hogy a mai világban a szó legszorosabb értelmében ELLOPJÁK azt, amit én írtam. Ráadásul már nem is aktuális, ezek még 1.1.4 -es játékok.
szánalmas.
-
thingol
tag
válasz
zsirostészta #1854 üzenetére
http://itouch.hu/2008/09/ipod-touch-2g-vetel-magyarorszagon/
-
thingol
tag
Megjelent a Spore Origins Touch-ra, és... máris feltörték. részletekért katt.
-
thingol
tag
válasz
(Darkwood) #1812 üzenetére
a te firmware-eden (1.1.4), igen. 2.0+ már nem
-
thingol
tag
válasz
kopekicsigo #1797 üzenetére
laptop wifijével lehet ilyet csinálni, igaza volt DigitAirnek (én konkrétan a kábelre gondoltam, mármint azon keresztül való megosztást).
még1x thx DigitAirnek: http://itouch.hu/2008/09/net-router-nelkul-egy-felmegoldas/
-
thingol
tag
válasz
kopekicsigo #1805 üzenetére
1: a lementett képeket eléred vele (safariból+screenshotokat)
2: 2.0-ra jelenleg tudtommal nincs
3: 1.1.4-re volt mikrofon, kb 10 ezer magyar pénzért, működött is (siphone - voip táccsra), 2.0-val jelenleg tudtommal nem működik a mikrofon de nincs is rá program -
thingol
tag
válasz
(Darkwood) #1798 üzenetére
1.1.4 van a táccsodon, arra csak jailbroken Touch-ra lehet Installer nevű programmal telepíteni.
Remélem anno ez volt a kérdés
-
thingol
tag
válasz
(Darkwood) #1795 üzenetére
rakd újra az iTunes-t, ill nézd meg másik gépen előtte. azt hiszem mindenképpen ez lenne a válaszom!
-
thingol
tag
válasz
(Darkwood) #1788 üzenetére
device fül akkor van ha rádugtad a gépre és be van kapcsolva az itunes...
-
thingol
tag
aki privátot írt idáig nekem (ez nem vonatkozik arra, akinek én írok
), az először nézzen fel itouch.hu -ra, ha ott nincs megoldás, akkor tegye fel ide a kérdését, nem szoktam privátot nézni. esetleg bekommentelheti ott is valahova, hátha ott hamarabb kap választ. de privátot itt nem szoktam nézni, ha olyan a hiba, jobb ide leírni, hátha másnak könnyebb lesz később!
-
thingol
tag
válasz
kopekicsigo #1757 üzenetére
nem
-
thingol
tag
válasz
(Darkwood) #1729 üzenetére
letöltöd az app-ot. belemész a devices alatt lévő ipod touch-ra. applicatoins. sync all. ennyi.
-
thingol
tag
válasz
Besi's Touch #1663 üzenetére
#1654... de ne is zavarjon.
-
thingol
tag
válasz
Dinnyebogár #1662 üzenetére
1.1.4? 2.0? istenem némi infót is adjatok "mé nemjó? micsoda? mi? hol? merre?!"
-
thingol
tag
válasz
Besi's Touch #1651 üzenetére
szia,
Cydia-ból töröld a MobileMusicPlayer Flip nevű package-ot (felteszem 2.0-n vagy).
-
thingol
tag
-
thingol
tag
válasz
AbsinthexD #1634 üzenetére
http://itouch.hu/tag/jailbreak/
-
thingol
tag
válasz
AbsinthexD #1589 üzenetére
1.1.4 alatt nincs lehetőség tudomásom szerint a gépet irányítani.
-
thingol
tag
válasz
AbsinthexD #1587 üzenetére
1: iWOL nevű programot kell felrakni. eredetileg fizetős, de be lehet szerezni ingyen
2: VNC kliens touchra, van ingyenes is mocha vnc
3: az csak 1.1.4 alatt volt -
thingol
tag
válasz
Dinnyebogár #1585 üzenetére
fel kell őket rakni installerből. 2.0-ban alapból benne vannak.
ennek az útmutatónak az első három pontja után akármilyen firmware-ről jailbreak nélküli 1.1.4-re jutsz.
utána ennek leírásnak a segítségével tudsz 2.0.1.-re jailbreakelni.
-
thingol
tag
válasz
Besi's Touch #1572 üzenetére
ha jailbreakelt 1.1.4-ről indultál, akkor nézz fel itouch.hu -ra és ott csináld végig még egyszer (frissült a leírás)
-
thingol
tag
válasz
Besi's Touch #1569 üzenetére
A legegyszerűbb ha újrakezded. Biztos jó az a Custom firmware? Melyik útmutató alapján csinálod?
-
thingol
tag
helyedben megvenném 57-ért az újat, azzal gond nem lehet
-
thingol
tag
szerintem nem éri meg megvenni ennyiért használttan, ha 57 ezerért tudsz újat venni itt: http://okdigital.addel.hu/detailproduct.php?productid=340657&PHPSESSID=803028ee72de702e1e0e1ebecdc1e81d
Más: végre elindult az iPod Touch blogunk, az iTouch.hu. Leírások, segítségek, App Store és Cydia programok minden mennyiségben. Gyertek nyugodtan, ha van valami kérdés, tegyétek fel nyugodtan, válaszolunk mindenre!
-
thingol
tag
ha valakinek kéne, ipod touch 2.0.1 jailbreak windows-on: http://itouch.hu/2008/08/ipod-touch-201-jailbreak-windows-on/
-
thingol
tag
nálam jó a linkelt winpwn 2.0.3
-
thingol
tag
Nem mindenkinek van wifi-je otthon, ezért kell egy olyan megoldás, mellyel könnyen elérjük a Touch-ot wifi nélkül is winscp-vel. Az OpenSSH-t fel kell rakni hozzá Cydia-ból, ahoz kell wifi, de annyit le tudunk tölteni akármelyik hotspotról.
1. Rakjad fel az OpenSSH-t a készülékre. iTunes remélhetőleg van a gépeden, ha nincs, rakd fel.
2. Töltsed le az iPhone tunnelt (link). Tömörítsd ki, indítsd el a START.bat-ot (megjelenik egy parancssor-féleség. Ne zárd be.)
3. Töltsed le a WinSCP-t (link), rakd fel, indítsd el. Utána katt a "New"-ra, majd töltsed ki az adatokat így: hostname: 127.0.0.1, User name: root, Password: alpine. File protocol-nál én SCP-t ajánlom, de SFTP is jó lehet.Kész is vagyunk, most már gond nélkül lehet felmásolni file-okat a Touch-ra.
- ezt a hamarosan induló blogunkról szedtem, az itouch.hu -ról. Hamarosan indulunk mindenféle királysággal, és segítséggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fujifilm X
- DOOM - The Dark Ages
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged