Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#25151) dudika10 válasza MPeter87 (#25150) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A mikrofon/távirányító jelenleg sem működik túl jól nála, egy hosszabbítóval még mindig előrébb van mint nélküle.
Nem tudom miért vesz ilyet, nem is nagyon érdekel, csak gondoltam megosztom ezt az infót. :)

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#25152) ledgeri

ledgeri
(senior tag)

1:erről hallottatok? vagy ez is a beats vonal lehet?

2: Tudnátok ajánlani olyan zeneszámokat, amik jók lennének Fej/Fülhallgató választáshoz (mármint hangzásvizsgálathoz..)?

3. Ha van egy mobilos-mikrofonos fej/fülhallgatóm, akkor milyen megoldással tudnám használni számítógéphez? (mobil egy jack (ki be), sz.gép 2.,vagy usb..)

-Egyébként merre haladunk??

(#25153) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hosszú muzsikusi pályafutásom első érthetetlen problémájával szembesültem most. A nemrég beújított Soundmagic pl50 fülesemmel jobb oldalt olyat tudok előidézni, hogy amikor behelyezem olyan érzésem van, mintha be lenne dugulva a fülem (ismerős érzés mindenkinek, gondolom) és ilyenkor azon az oldalon ugye nem is úgy szól ahogyan kellene. Ilyet én még nem pipáltam. Végképp tönkrement a fülem, vagy mi van most?:D

/háttérsztori: a jobb fülem amúgy is sokkal szűkebb, mint a bal, abba még az S-es harang is nagy, de azért több éves pályafutásom alatt ilyen probléma még nem volt. :U /

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#25154) Dyrtyho

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintetek az AKG K309 fülhallgató az úgy jó minőségű füles ? Érdemes olyat venni ?

"A bitófán is csak adddig nehéz,míg hozzá nem szokik az ember"

(#25155) adams55 válasza MPeter87 (#25147) üzenetére

adams55
(újonc)

És milyen átalakitó kell hozzá? Légyszi linkelj egyet. Köszi
25148 Igen azt vettem, de kicsit olcsóbban a kelleténél. Nagyon ott van. :)

(#25156) adammkaa

adammkaa
(újonc)

Kedves szakemberek.

Elhatároztam, kicsit feljebb emelem a mércét az itthoni zenehallgatással kapcsolatban.

Első lépésem, lecseréltem SoundBlaster LIVE!!! ( :C ) hangkártyám, és Xonar Essence STX-re.

Most pedig keresek hozzá méltó fülhallgatót.

Hogy egy kicsit megkönnyítsem a helyzeteteket , nem jazz meg klasszikus zenéket hallgatok, hanem mély orientáltat, tehát hip-hop (ami alatt elképesztő szép telt mélyen vannak és ütnek), techno stb.. Szóval olyan füles kellene ami ebben perfect.

Még ami nem árt hogy 25 30K pénzem van rá, ami lehet új és jó állapotú használt is.

Megjegyzés: én úgy hallottam hogy a DJ füleseknek a legszebb, legdinamikusabb, legmélyremenőbb a basszusa, de lehet nem így van, azért vagyok itt, és hogy ajánlásokat gyűjtsek, ami még számomra fontos, hogy mindenkinek szeretném kikérni a véleményét hogy minnél több információ alapján tudjak dönteni, és megkérem azokat is ha már kaptam erre 2 választ, attól függetlenül mindenki véleményére kíváncsi vagyok. Szép napot!

(#25157) MPeter87 válasza adams55 (#25155) üzenetére

MPeter87
(fanatikus tag)

Fiio LU1 LU2
Meelec TRRS adapter
Ezeket ismerem, de csinálni sem bonyolult egyénként...
Arra viszont nem kerestem rá, hogy hol lehet ilyet kapni itthon.

Eladó MICRO HEADSET-ek vizsgákra, zh-kra a termékeim között -> http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&us=MPeter87 ; [MyProtein Referral Code MP293000]

(#25158) contaxg válasza plus44 (#25153) üzenetére

contaxg
(őstag)

Valószínűleg jól szigetel a fülhallgatód! ;)

bit.ly/JrpTm7 Audio-technica ATH-AD500 hi-fi fejhallgató ajándék fülhallgatóval

(#25159) Alan[HUN] válasza adams55 (#25155) üzenetére

Alan[HUN]
(kvázi-tag)

Hmm... Használd egészséggel!:))

"Nem azzal van a baj, ha buta vagy, hanem hanem ha nem tudsz róla!" - Az vagy akinek látnak, de tegyél róla, hogy aki fontos neked, annak lásson, aki vagy!

(#25160) plus44 válasza contaxg (#25158) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A-a, azért ennyire nem vagyok kezdő, érzem a különbséget. Ez olyan, mintha egy kút mélyéről, ráadásul a víz alól hallgatnám a zenét. Ez azért teljesen más. ;)

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#25161) contaxg válasza plus44 (#25160) üzenetére

contaxg
(őstag)

Nekem volt ilyen fülhallgató nélkül is és könnyen segítettek rajta a fülészeten.

bit.ly/JrpTm7 Audio-technica ATH-AD500 hi-fi fejhallgató ajándék fülhallgatóval

(#25162) plus44 válasza contaxg (#25161) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt hiszem kicsit elbeszélünk egymás mellett. be tudom rakni a fülhallgatót rendesen és nincs is füldugulásom, lévén a fülhallgató kivétele után minden rendben. Egyébként mindegy, megoldom a dolgot.

(#25163) MPeter87 válasza plus44 (#25153) üzenetére

MPeter87
(fanatikus tag)

Szerintem azért van, mert annyira szigetel a szilikon harang és a fülesen sincs (jobb esetben a füleden sincs :DDD) semmi lyuk, ahol a fölös levegő távozhatna, aztán ilyen folyamatos füldugulás érzet van, vagy mintha víz alatt lenne a fejed. Gondolom emiatt folyamatosan feszül a dobhártya, nyomás alatt van, nem tudja kellőképpen megrezegtetni a hanghullám, aztán így nem "hallod" abban a füledben a zenét.
Szerintem nem írtam hülyeséget, de ha igen, akkor bocs! :D
Nekem is volt ilyen egyébkén, talán Xears fülessel...

Szerk.: Ha kicsit mozgatod a fülest a behelyezés után, akkor megszűnik a probléma. TDIII-nál marhára idegesített a dolog, úgyhogy nagyon gyorsan meg is váltam tőle! :D

[ Szerkesztve ]

Eladó MICRO HEADSET-ek vizsgákra, zh-kra a termékeim között -> http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&us=MPeter87 ; [MyProtein Referral Code MP293000]

(#25164) plus44 válasza MPeter87 (#25163) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pontosan ez a helyzet, de akárhogyan is mozgatom, nem lesz okés.Ha rést "nyitok", hogy levegőt kapjon a fülem, akkor máris jobb a helyzet, de 1: szökik a hang, 2: nincs a fülemben a fülhallgató, simán kiesik egy kisebb döccenő után.

Aztán elkezdtem később gondolkozni, miért lehet ez akkor, amikor a bal fülemben ugyanúgy van behelyezve a füles, ugyanúgy szigetel és ott még sincs ez a feszítő, duguló érzés.

[ Szerkesztve ]

(#25165) MPeter87 válasza plus44 (#25164) üzenetére

MPeter87
(fanatikus tag)

És ha nem kihúzod, hanem csak megmozgatod?
Esetleg másik haranggal?

(#25166) plus44 válasza MPeter87 (#25165) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha mozgatod, ha rést csinálsz, semmi változás. A "másik harang" ügy meg azért bajos, mert az S-es harang is szorít veszettül. a többi méret bele sem megy. Azon gondolkoztam, hogy érdemes lenne-e próbálkoznom S-es sony hybrid haranggal, vagy a spéci Shure sárga foam/harang kombóval?

(#25167) MPeter87 válasza plus44 (#25166) üzenetére

MPeter87
(fanatikus tag)

Én még nem találkoztam ilyen fülessel, szóval passzolom a kérdést! :(
A szivacs szerintem jó lehet, ha egyébként is jó a fülhallgatóhoz! :)

(#25168) SHiZUOKA válasza plus44 (#25166) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

A Sony-nak van SS-es Hybrid, az talán jó lehet.
Arányaiban kb. ilyennek kell elképzelni (bal oldalon mindig az SS - piros, jobbra mindig az S - sárga):
Egy
Kettő
Három

Earphones in. Volume up. Ignore the world.

(#25169) behemót

behemót
(újonc)

Üdv mindenkinek!

5-10 ezer Ft-os kategóriában tervezek venni jó minőségű fülest telefonhoz, lehetőleg olyat amin mikrofon is van. Eddig Skullcandy Riot-ot néztem, jó ár/érték arányt írnak több helyen is. Van valakinek tapasztalata a márkával vagy esetleg tud valami jobbat ilyen árban?

(#25170) plus44 válasza SHiZUOKA (#25168) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem is a hosszával van nekem a bajom, hanem a szélességével, úgy szorít sajnos. Btw, tudsz nekem helyet linkelni (akár külföldi, akár hazai), ahonnan tudok venni ilyet? Sima S-es és SS-es egyben lenne a legjobb. Köszi szépen! :R

(#25171) SHiZUOKA válasza plus44 (#25170) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

A képek sajnos nem adják vissza, de az SS átmérőben és hosszban is kisebb (átmérőben kb. 2-2.5mm-el) mint az S változat.
Rendelés szempontjából én ezt ajánlanám. Itthon nagyon drágán kapható külföldről pedig, itt a legolcsóbb.
Ha esetleg rendelsz Hybrid-et, dobj egy privit, mert én is elgondolkoztam egy csomagon és akkor a posta is kevesebb lenne. :)

[ Szerkesztve ]

Earphones in. Volume up. Ignore the world.

(#25172) plus44 válasza SHiZUOKA (#25171) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi szépen! Mindenképpen rendelek és amint esedékes (max. jövőhéten) írok egy privátot. :K

(#25173) MPeter87 válasza SHiZUOKA (#25171) üzenetére

MPeter87
(fanatikus tag)

Kb 500 Ft-tal dragabban rendeltem a Sony MDR-EX33LP fulest, amihez van SS, S, M harang. Akkor mar jobban jottok ki egy olyannal es meg egy fulhallgatot is kaptok hozza! :D

(#25174) Thief

Thief
(tag)

Heló
Tegnap ment tönkre 2 év után a V-Moda Bass Freq fülesem. Nagyon sajnálom, mert szerintem nagyon jól szólt, főleg az árához képest! Szóval szeretnék egy kis segítséget kérni. Nézegetem a füleseket, de nem merek sehonnan sem (fórum, vatera) rendelni semmit, mert nagyon sok a hamisítvány. Ez elég nagy szégyen. Szóval 5-8ezres nagyságrendben tudnátok mondani in-ear fülest (rockot hallgatok, legyen basszus, de nem ez az elsődleges, hanem hogy szűrje a hangot és tisztán szóljon[FŐLEG a zajszűrés fontos, sokat utazok]) és ha lehet, emberrel, vagy bolttal, akinél biztosan eredetit kapok. Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot és válaszol! :) :))

Így belegondolva az sem baj, ha adnak hozzá valami tokot, mert a mostanimnak is a zsebben/táskában (jogos a kövezés) hordás miatt lett vége.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S / 16GB / TWICS + sema

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.