Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
icecave #3373 üzenetére
Jé tényleg. Egyébként leragadtatok az ikonon, meg hogy rá kell nyomni de eredetileg nem erre voltam kiváncsi hanem hogy konkrétan mit jelent ez a figyelmeztetés. Szó szerint értem, valszeg viharriasztás akar lenni de nem túl pontos, most viharnak kellene lenni de itt Mátyásföldön gyönyörű naplemente van.
Jo értem csak társalogni akartam. Kiskoromban is anyukám szalonnát akasztott a nyakamba hogy legalább a kutyák játszanak velem
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest