Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- iPad topik
- E-book olvasók
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
webdeejay
aktív tag
válasz
csalafinta65
üzenetére
Én azt nem értem, ha ennyire zavar az egész, akkor egy Tab S topikban ki is öntheted a szíved, talán ott vevők is rá a fórumozók. Én a héten rendeltem meg a Mini 2-t, viszont a 8.4-es Tab S-el nagyon egy árban volt. Nyáron diákként MM-ban dolgozom, néha egész nagy holtidőkben mikor nincs vásárló, nyomogatom a tableteket és hogy is mondjam....nem véletlen az iPadet választottam. Bár valószínűleg user error vagyok, mert 10 hónapja wp-t használok Xperia SL, Nexus 4 majd Z1c után, és innentől max. WP vagy iPhone jöhet szóba. Persze samoled, hoztak már vissza az üzletbe jópár note 4-et vagy s5-öt, mert beégtek a kijelzőbe az ikonok, szuper technológia.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest