Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Nagyon régóta tudott dolog az Apple hozzáállása a végfelhasználóhoz. Mégis mini3-at akarsz venni.
A te kedvedért nem lesz más sem a hardver, sem az oprendszer. Kínálati piac van. Azt veszel a pénzedért, ami leginkább megfelel neked.
Minden felróható hibája, nyűgje ellenére nekem az iPad többet ér bármilyen droidos pixelvadász erőműnél. Nem a márka, nem a vas, hanem a megoldások miatt, amit csak iPad-ra fejlesztettek, eddig.
A vas és az oprendszer csak keret.
Sosem értettem, miért kell iPadot venni filmnézéshez, böngészéshez, meg Facebookozáshoz? Mert telik rá és menő? Szerintem pölö egy bővíthető Sony vízálló tablet jobban használható mindennapos dolgokra.
Ha nem lenne az a 20-30 app, amivel sokmindent most laptop nélkül is, egy negyvendekás iPaddal is meg tudok oldani, nem lenne Apple tabletem. Talán épp az a trükk, hogy bizonyos területeken nélkülözhetetlen, egyedi megoldásokat ad az iPad. ..Lehetne vízálló, bővíthető, nyitott, skinnelhető...etc..usw..
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Robotporszívók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Tanks - MMO
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest