- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Nagyon régóta tudott dolog az Apple hozzáállása a végfelhasználóhoz. Mégis mini3-at akarsz venni.
A te kedvedért nem lesz más sem a hardver, sem az oprendszer. Kínálati piac van. Azt veszel a pénzedért, ami leginkább megfelel neked.
Minden felróható hibája, nyűgje ellenére nekem az iPad többet ér bármilyen droidos pixelvadász erőműnél. Nem a márka, nem a vas, hanem a megoldások miatt, amit csak iPad-ra fejlesztettek, eddig.
A vas és az oprendszer csak keret.
Sosem értettem, miért kell iPadot venni filmnézéshez, böngészéshez, meg Facebookozáshoz? Mert telik rá és menő? Szerintem pölö egy bővíthető Sony vízálló tablet jobban használható mindennapos dolgokra.
Ha nem lenne az a 20-30 app, amivel sokmindent most laptop nélkül is, egy negyvendekás iPaddal is meg tudok oldani, nem lenne Apple tabletem. Talán épp az a trükk, hogy bizonyos területeken nélkülözhetetlen, egyedi megoldásokat ad az iPad. ..Lehetne vízálló, bővíthető, nyitott, skinnelhető...etc..usw..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest