Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
válasz
Auratech
üzenetére
Lehet, hogy köztudott az Apple hozzáállása, számomra, mint lehetséges felhasználónak, nem volt tudomásom az elfogadhatatlan supportról. Az indíttatásomat az iPad mini 3 felé az adta volna, hogy, a Tab S 8.4-met lecseréltem volna erre az almás termékre. Mivel kizárólag netezésre használtam volna,, az egyébként álltalam nem igen kedvelt 4:3 képarány emiatt jobb élményt kínál. A fentebb írtak miatt természetesen elállok az iPad vásárlástól. Minden szinten megbukott számomra az Apple terméke, készülékei.( filmnézésre valóban alkalmatlan bármelyik 4:3-as tablet, én a 16:10--es Samsung Tab S-t használom filmnézésre, és bizony tud élményt nyújtani) Írod, hogy netezésre, böngészésre sem használod az iPad-et. És nem is érted, hogy más miért teszi. Ezt nem értem igazán....
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs