Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windowsos tablet topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Azért ezzel nem értek teljesen egyet. Korábban M1, most M4 Pro-m van. Lumában M1-gyel öt sávon + hangsáv vágtam és szerkesztettem 4K tartalmakat, Logic Proval sok sávon zenét, Lightroomban képeket (bár ahhoz még M-es proci sem kell szerintem). Szóval ki tudja használni a rendszer, legfelejebb butább a fájlkezelés meg még egy-két dolog, mint Mac OS-en. Most ott tartok, hogy ezeknél a feladatoknál leginkább az iPadet használom, Macbookot eladtam, Mac Minin videót nézek, ill. böngészek, de csak azért, mert az van normális hangrendszerre kötve.
Most, hogy van az iPadhez normális billentyűzetem, a szövegszerkesztés jelentős részét is ezen fogom végezni, ill. a levelezésnél volt még ez számomra hiányosság (levelező appok, Gmail még egyébként eléggé egyszerűek, buták).
A monitorral való munkát valóban fejleszthetnék, mert ott komoly hiányosságok vannak. Nem is értem, hogy ha hardveresen felkészítették, miért hanyagolták el ennyire a rendszert...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- reMarkable 2
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest