Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
Nekem is ez a tok van már 2 éve legalább. Mennyi erő kell, hogy magát a tokod levedd az iPad hátuljáról? Én iPad próval használom.
Viszont annyit hozzátennék, hogy amikor én vettem, akkor az első termék amit átvettem, hibás volt, ugyanis abban lifegő csatban nem volt mágnes. Tehát ha hátrahajtottam akkor nem tapadt a hátuljára sőt, letámasztott állapotban előrehajlott a kijelzőre. Még azonnal visszavittem és kicseréltettem. Hibás volt, mert a mostanimban nagyon erős az a mágnes és rendesen rácsapódik a hátuljára.
Használok ceruzát, bár utángyártott Ali-sat, de nekem nincs olyan problémám, hogyha a ceruza oldalt van akkor becsúszna a tok mögé!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs