Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Mentet könyvjelzők..és minden más..
A helyzet az, hogy manapság szinte minden progiban, appban van lehetőséged user cserére, legyen az chrome, vagy bármi. Tehát, ha lassan is és nem teljeskörűen, értelmét is veszti ez a funkció, gondolom nem véletlenül nem fektet rá nagy hangsúlyt az Apple sem. Igen, tudom, hogy sokan (ahogy én sem) nem szeretnek 3rd party progit használni, ha a gyári jól működik és elegendő. De sajna sok mindenben kénytelen vagyunk "külső" szoftvert használni. Ennek ellenére én kimondottan nem érzem ennek a funkciónak a hiányát, de elfogadom, hogy van akinek ez fontos opció lenne. Valószínűleg számszerüleg meglehetősen kevés az ilyen user, azért sem foglalkozik vele az Apple komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Apple asztali gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- 3D nyomtatás
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest