Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Mentet könyvjelzők..és minden más..
A helyzet az, hogy manapság szinte minden progiban, appban van lehetőséged user cserére, legyen az chrome, vagy bármi. Tehát, ha lassan is és nem teljeskörűen, értelmét is veszti ez a funkció, gondolom nem véletlenül nem fektet rá nagy hangsúlyt az Apple sem. Igen, tudom, hogy sokan (ahogy én sem) nem szeretnek 3rd party progit használni, ha a gyári jól működik és elegendő. De sajna sok mindenben kénytelen vagyunk "külső" szoftvert használni. Ennek ellenére én kimondottan nem érzem ennek a funkciónak a hiányát, de elfogadom, hogy van akinek ez fontos opció lenne. Valószínűleg számszerüleg meglehetősen kevés az ilyen user, azért sem foglalkozik vele az Apple komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 8 GB Samsung 4800 MHz-es DDR5 memória
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest