Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez az, hogy nem sikerül összekapcsolni. Nem sikerül az iMessage-hez sem hozzá rendelni, de eleve a saját számnál sem jelenik meg semmi. Kézzel is beírtam, kikapcsolták az iMessage-t az üzenetek beállításainál, hogy mindenképpen SMS-t küldjön, de a helyzet változatlan. Digis számról van szó. Állítólag más szolgáltató számait sem lehet hozzárendelni.Mindenesetre a Diginél bejelentettem hibára, mert a küldésen kívül fogadni sem tudok. Annyit reagáltak, hogy a logokból azt látják, hogy elment az SMS, de én azt látom, hogy az iPad hibaüzenetet ad, hogy nem tudja elküldeni az üzenetet Letelt már a 72 óra, de még nem zárták le a hiba jegyet. Apple supporttal is beszéltem, de ők se tudnak addig segíteni, amíg egyértelműen nem lehet kizárni a szolgáltatói hibát. Másrészt akinekcsak iPadje van, az nem tudja össze rendelni iPhone-nal. Egyébként ha még sikerül össze rendelni iPhone-nál, az iPad nek is meg kell “ennie” azt a számot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Macrodroid
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest