Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
Igen, a Samsunghoz van toll és közben meg is jött. Most várja a Pad-ot is, van 30 napja tesztelni, ez időn belül vissza tudja küldeni a vesztes versenyzőt
szabonagyur
Igen, ahogy fentebb is írtam, meg tudja nézni, össze tudja hasonlítani, nameg egyáltalán megy-e az a része, amit szeretne használni -
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
A fiam szeretne egy tabletet venni. A befutó a Samsung S9 FE+, 12" -os kijelzővel. Vagy felmerült, természetesen az én ajánlásomra, mert örömmel használok már egy ideje egy mini5-öt, egy hasonló méretű iPad Pro is. Használtan, 5-600€ lenne a rá szánt összeg. Van több ajánlat, különböző, felújított, de nagyon jó állapotú gépekről. A normál felhasználás mellett lenne egy kis 3D nyomtatás tervezés és CNC programzás. A jövőbe nézve ebben a méretben és kategóriában melyik lenne a jobb választás?
Köszi előre is! -
Biqci
aktív tag
válasz
DanielLong
üzenetére
Akkor jól emlékszem. Valószínűleg ezért olyan drága, mert csak egyben cserélhető.
A piacot nem ismerem, én kb egy éve vettem a Rebuy-on, asszem 350€ volt, de gyakorlatilag egy csak éppen felbontott dobozú gépet kaptam 3 év garanciával. Minden, még az Apple matrica is benne volt, a töltő még fóliás volt... -
Biqci
aktív tag
válasz
kchris78
üzenetére
Én ezt rendeltem az E-Bay-ről, csak smart tok, de nekem tetszik és elég jól véd, szerintem...
-
Biqci
aktív tag
Bocs, ha hülye a kérdés, de az akkumulátor százalékos kapacitását hol lehet megnézni? Esetleg le kell tölteni egy alkalmazást hozzá?
-
Biqci
aktív tag
-
Biqci
aktív tag
Mivel nincs még tapasztalatom ezért lehet, hogy hülyeséget kérdezek. 15.7-ről érdemes, szabad frissíteni 16.1.1-re? Nincs valami ami miatt érdemes inkább még várni? Mini5...
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Most ismerkedek egy frissen vásárolt Mini5-tel, ez az első Apple cuccom. Annyi lenne egyenlőre a kérdésem, hogy mi a helyzet a Messengerrel, mert bár letöltöttem, de nem nyílik meg csak körbe-körbe fut a nyíl és semmi más reakció. Mi lehet ilyenkor? -
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy lehet hülye kérdésem. Elöljáróban csak annyit, hogy teljesen járatlan vagyok az Apple univerzumban, szinte a kezemben is alig voltak a termékei.
De most arra gondoltam, hogy otthoni médiafogyasztásra vennék egy kisméretű tabletet, nem túl drágán, mert lehet sokáig elő sem venném, de lehet, hogy néha ezen lenne a Netflix, Yt és társai.
És akkor már miért nem egy használt iPad...
Árban 200€ körül nézegettem. Találtam több céget is, akik használt de felújított gépeket kínálnak garanciával. 1-2 akár 3 év garit is adnak, készüléktől függően.
Szóval amit kinéztem az iPad 4 Mini 200-250€ körül, tárhelytől és állapottól függően. Megéri egy ilyen gépet még venni? Lehet még néhány évig használni?
Ha nem, mi lenne az a minimum, amire érdemes lenne pénzt kiadni?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Torrent meghívó kunyeráló
- OLED monitor topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Precision 3630 Intel Core i7-8700K PC (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest