Hirdetés
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Asztrofotózás
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
mazsiii92
üzenetére
A használt termékek nem állnak készleten, persze egy jó vásár mellett nem érdemes elmenni vagy hosszan töprengeni. Mindenképp szerencse szükségelltetik. Nekem eddig bejöttek, de elég sok időt rászántam a keresésre.
@Sordoran:
Engem az engedmény vonzott leginkább, de letettem róla. Tetszett ez a tendencia az utóbbi pár évben, ahogy erősödtek az alapgépek, viszont az áruk mégis valamelyest mérsékelt maradt.
Aki alapból droidos vagy windózos, annak nem feltétlenül jön be az iPad. Családon belül is eltérhetnek a szokások/megszokások. Nálunk demokrácia van ezen a téren. Mindenki olyan eszközt választ magának, amilyet akar. :) Droidos táblákra sem volt eddig panasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- Vírusirtó topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest