Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
mazsiii92
üzenetére
A használt termékek nem állnak készleten, persze egy jó vásár mellett nem érdemes elmenni vagy hosszan töprengeni. Mindenképp szerencse szükségelltetik. Nekem eddig bejöttek, de elég sok időt rászántam a keresésre.
@Sordoran:
Engem az engedmény vonzott leginkább, de letettem róla. Tetszett ez a tendencia az utóbbi pár évben, ahogy erősödtek az alapgépek, viszont az áruk mégis valamelyest mérsékelt maradt.
Aki alapból droidos vagy windózos, annak nem feltétlenül jön be az iPad. Családon belül is eltérhetnek a szokások/megszokások. Nálunk demokrácia van ezen a téren. Mindenki olyan eszközt választ magának, amilyet akar. :) Droidos táblákra sem volt eddig panasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest