- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alexhorvath
üzenetére
Ne kíméld a gépet, napi 1-2 óra CoD meg se kottyan neki!
Annyi játéknak érdemes feltöltve nekikezdeni és nem lesz szükséges töltővel játszani.Én 20-80% töltöttség közötti töltöttségeken szoktam igyekezni maradni Air 4-esemen és még abba is bele tud férni pár órányi CoD töltő nélkül.
Aztán 20%-ra érve 1h10m alatt gyári töltővel újra 80%-ra ér (ha nem nyúlok közben a géphez).Olykor olyan is van, hogy alacsony töltöttségnél vagyok, de pont azidőben vannak jobban játékostársak, akkor olyankor 20-30 percet töltök gyári töltővel, aztán elkezdem használni egy lassabb töltő közbeiktatásával, amivel gyakorlatilag lassabban merül a gép játék alatt.
Ja és ha az a napi 1-2 óra hetente nem csak pár alkalmat takar, akkor örömmel veszem, ha írsz nekem privátot egy ajánlattal kapcsolatban.

-
válasz
alexhorvath
üzenetére
Én codoztam rajta egy ideig, elég sokáig bírja akkuról hogy ne kelljen töltőn tartani közben.
-
iSonic
addikt
válasz
alexhorvath
üzenetére
Csatlakozók csabiks-hoz, baja nem lesz, erre van tervezve az ipad pro. Játszani és dolgozni vele. Szerintem is inkább töltsed közbe, ha megteheted.
-
csabiks
senior tag
válasz
alexhorvath
üzenetére
Töltés közben jobban melegszik… játsz rajta nyugodtan, még a basic 9gen is viszi full grafon, a pro azt meg se érzi!
Egyébként az akku állapotát nem rontja, maximum hamarabb megy bele az a 800 ciklus ameddig garantált a kapacitás 80%a
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest