Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
morphin
tag
Nekem most jött meg Ali-ról [link] egy Goojodoq (vagy mi) márkájú gen 11-es toll. Egyedül nyomásérzékelést nem tud. 7300 HUF volt +2db heggyel. Egyben van, jó minőségű nagyon. Type-C-vel lehet tölteni, bár nagyon ritkán kell majd...főleg úgy, hogy azt sem tudom mire fogom használni. Rajzolni nem igen van affinitásom, PDF-eket eddig csak olvasgattam, szerkeszteni nem kellett sosem. Szóval tudom ajánlani annak, aki ilyesmit keres.
Ti (aki nem rajzol) mire használjátok a tollat amúgy? Napi szinten előveszitek vagy csak alkalomadtán van rá szükség? Nekem olyan a flip tokom, hogy van benne hely a tollnak, szóval mindig kéznél van, de simán böngészés közben nem tudom mire is lehetne használni igazán.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Vége az űrturizmusnak Jeff Bezosnál – egyelőre
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- Apple Pencil USB C bontatlan
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest