- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Milyen monitort vegyek?
- Így építsd a billentyűzeted!
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem kimondott iPad téma (inkább általános iOS), de alapból ide írok mostanában, ha almáról van szó.
Hátha tudjátok ti is a megoldást.Megosztottak velem Google Drive-on egy 2GB-os zip fájlt és problémáim akadtak a letöltésével így 2022-ben.
Azon már túl vagyok, hogy töröltem az Appstore-os Drive alkalmazást, mikor rájöttem, hogy nem lehetséges benne letölteni dolgokat (lol).
Próbálkoztam azóta Safariban és Chrome-ban, mindkettőben el tudom indítani a letöltést (elvileg), de arról már abszolút nem kapok tájékoztatást, hogy épp hol tart a folyamat.
Semelyik böngészőben semmi "progress" felület, hogy lássam százalékosan, hogy hol tart vagy megakadt-e vagy elkészült...Ha tudtok olyan böngészőt vagy más megoldást, hogy rendesen nyomon követhessem, mi a helyzet a letöltéssel, azt megköszönöm. 🙂
Ha ez esetleg megoldódik, bele se merek gondolni a kicsomagolással milyen nehézségek adódhatnak majd itt almán...
Androidon olyan flottul ment a komplett folyamat, mintha a legtermészetesebb dolog lenne...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- UMAX VisionBook 8a Plus tablet
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest