Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem kimondott iPad téma (inkább általános iOS), de alapból ide írok mostanában, ha almáról van szó.
Hátha tudjátok ti is a megoldást.Megosztottak velem Google Drive-on egy 2GB-os zip fájlt és problémáim akadtak a letöltésével így 2022-ben.
Azon már túl vagyok, hogy töröltem az Appstore-os Drive alkalmazást, mikor rájöttem, hogy nem lehetséges benne letölteni dolgokat (lol).
Próbálkoztam azóta Safariban és Chrome-ban, mindkettőben el tudom indítani a letöltést (elvileg), de arról már abszolút nem kapok tájékoztatást, hogy épp hol tart a folyamat.
Semelyik böngészőben semmi "progress" felület, hogy lássam százalékosan, hogy hol tart vagy megakadt-e vagy elkészült...Ha tudtok olyan böngészőt vagy más megoldást, hogy rendesen nyomon követhessem, mi a helyzet a letöltéssel, azt megköszönöm. 🙂
Ha ez esetleg megoldódik, bele se merek gondolni a kicsomagolással milyen nehézségek adódhatnak majd itt almán...
Androidon olyan flottul ment a komplett folyamat, mintha a legtermészetesebb dolog lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest