- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
morphin
tag
Nekem most jött meg Ali-ról [link] egy Goojodoq (vagy mi) márkájú gen 11-es toll. Egyedül nyomásérzékelést nem tud. 7300 HUF volt +2db heggyel. Egyben van, jó minőségű nagyon. Type-C-vel lehet tölteni, bár nagyon ritkán kell majd...főleg úgy, hogy azt sem tudom mire fogom használni. Rajzolni nem igen van affinitásom, PDF-eket eddig csak olvasgattam, szerkeszteni nem kellett sosem. Szóval tudom ajánlani annak, aki ilyesmit keres.
Ti (aki nem rajzol) mire használjátok a tollat amúgy? Napi szinten előveszitek vagy csak alkalomadtán van rá szükség? Nekem olyan a flip tokom, hogy van benne hely a tollnak, szóval mindig kéznél van, de simán böngészés közben nem tudom mire is lehetne használni igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest