Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
morphin
tag
Nekem most jött meg Ali-ról [link] egy Goojodoq (vagy mi) márkájú gen 11-es toll. Egyedül nyomásérzékelést nem tud. 7300 HUF volt +2db heggyel. Egyben van, jó minőségű nagyon. Type-C-vel lehet tölteni, bár nagyon ritkán kell majd...főleg úgy, hogy azt sem tudom mire fogom használni. Rajzolni nem igen van affinitásom, PDF-eket eddig csak olvasgattam, szerkeszteni nem kellett sosem. Szóval tudom ajánlani annak, aki ilyesmit keres.
Ti (aki nem rajzol) mire használjátok a tollat amúgy? Napi szinten előveszitek vagy csak alkalomadtán van rá szükség? Nekem olyan a flip tokom, hogy van benne hely a tollnak, szóval mindig kéznél van, de simán böngészés közben nem tudom mire is lehetne használni igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest