Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ittakary

nagyúr

válasz eeXaa #36641 üzenetére

ahogy te is rájöttél, eleve szoftveresen elavultnak számító ipadet vennél, de ahogy nézem kapásból elég nagy elvárásokkal
    - jelenleg egész jól használható, de hogy mikor lesz rajta valami OS ban senki nem tudja megmondani - ha meg tudnám, akkor már betippeltem volna az 5 számot, és nem itt irogatnék neked ;]
    - olyan kevés szolgáltatófüggő iPadet láttam az elmúlt 10 évben, hogy el se hiszem hogy pont kiszemeltél egy ilyet - egy szóval: NE . Vegyél függetlent és kész. Telekomosat vehetsz, mert azt 5 perc függetleníteni otthonról: [link]
    - csak abba tudsz rakni SIMet ami Cellular modell
    - igen wifi mindegyikben van - tudsz osztani netet az ipadnek
    - őszintén tudod mit kerülj el? pont amit kinéztél: Mini 2 és 3 ma már nagyon elavult, lassúcska, tök gyenge CPUval - Mini 4 alig drágábban kapható: 50-60k körül - bőven megéri a plusz pénzt
    - teljesen jó, én erre használom a sajátomat

1 év alatt járt nálam szinte az összes Mini

Mini 2 - lassú hardver és lassú bejutás, mivel nincs rajta TouchID
    Mini 3 - ugyanaz a lassú hardver, csak kapott TouchID-t
    Mini 4 - kicsit gyorsabb hardver, de iOS 14-15 alatt ez is kicsit lassúcska volt már
    Mini 5 - jelen pillanatban ár érték bajnok, feleannyiba kerül használtan mint a Mini 6 újonnan, tök jó gyors, mindent tud, amit a "nagyok" - osztott képernyő, multitasking villámgyors, nagyon megszerettem

Új hozzászólás Aktív témák