Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahogy te is rájöttél, eleve szoftveresen elavultnak számító ipadet vennél, de ahogy nézem kapásból elég nagy elvárásokkal
- jelenleg egész jól használható, de hogy mikor lesz rajta valami OS ban senki nem tudja megmondani - ha meg tudnám, akkor már betippeltem volna az 5 számot, és nem itt irogatnék neked
- olyan kevés szolgáltatófüggő iPadet láttam az elmúlt 10 évben, hogy el se hiszem hogy pont kiszemeltél egy ilyet - egy szóval: NE . Vegyél függetlent és kész. Telekomosat vehetsz, mert azt 5 perc függetleníteni otthonról: [link]
- csak abba tudsz rakni SIMet ami Cellular modell
- igen wifi mindegyikben van - tudsz osztani netet az ipadnek
- őszintén tudod mit kerülj el? pont amit kinéztél: Mini 2 és 3 ma már nagyon elavult, lassúcska, tök gyenge CPUval - Mini 4 alig drágábban kapható: 50-60k körül - bőven megéri a plusz pénzt
- teljesen jó, én erre használom a sajátomat
1 év alatt járt nálam szinte az összes MiniMini 2 - lassú hardver és lassú bejutás, mivel nincs rajta TouchID
Mini 3 - ugyanaz a lassú hardver, csak kapott TouchID-t
Mini 4 - kicsit gyorsabb hardver, de iOS 14-15 alatt ez is kicsit lassúcska volt már
Mini 5 - jelen pillanatban ár érték bajnok, feleannyiba kerül használtan mint a Mini 6 újonnan, tök jó gyors, mindent tud, amit a "nagyok" - osztott képernyő, multitasking villámgyors, nagyon megszerettem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Parfüm topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Foxpost
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest