-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Igen sejtettem, hogy icloud miatt működik.
Még az előző ipad-emben volt külön hívószámos adat sim, amikor még nem volt multi mint lehetőség, annak a hívószámát se tudtam (nem is érdekelt) meg se adtam senkinek így esélytelen volt, hogy sms-st kaptam volna rá.Valószínű, hogy ez az alap tudásbeli különbség, hogy normál telefonhívást nem lehet ipad-ről indítani kimondottan egy szándékos differenciálás az iphone és ipad között. Ha ettől a különbségtől eltekintünk és az ipone-ok árát nézzük, akkor azokhoz képest szerintem már egyáltalán nem drága egy ipad pro, sőt ha az erejüket, akksi időt, a kijelző méretet nézzük egy ipad pro sokkal jobb ár érték aránnyal rendelkezik mint egy iphone pro akármi. A legjobb iphone valójában az ipad (a simára is igaz).
Úgyis mindenki a nagyobb kijelzőre vágyik, amiben egy tablet verhetetlen. Lassan a telefonnak értelme se lesz, amikor már 7" kijelzőjű telefonoknál tartuk, amik már közel se mobilok hordozhatóság szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Újszerű iPad Air M2 128GB Wifi+ Cellular 98% akksi/ beszámítás van
- iPad Pro 12.9" 2TB/16GB M1 Space Grey 2027.11-ig garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs