Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ma csatlakoztam a klubhoz egy iPad Air 2020 géppel. Használtan vettem itt az aprón, nem volt rossz árban, és az eladó eddig mindenben korrekt volt.
Egyetlen dolog zavar, de mivel kb. 10 éve volt utoljára Apple cuccom, nem értek hozzá.Van a 3uTools progi, amivel le lehet kérni a gép adatait. Ezt meg is tettem, és ott azt írja, hogy "Apple ID lock: On". Ez mit jelent? Próbáltam utána menni, de az Apple állítólag megszüntette az ellenőrzés lehetőségét. A gép nincs letiltva, mikor bekapcsoltam olyan volt, mint az új, végigvitt egy regisztrációs folyamaton, beírtam a közel 10 éves Apple ID-met, amit gond nélkül felismert, és azóta is működik szépen, már egész jól belaktam. Garancia él, azt sorozatszám alapján ellenőriztam, Telenoros, de független készülék, az akkuban 6 ciklus, szóval kb. új. Külseje is ennek megfelelő.
Kellene aggódnom?Szerk: OK! Találtam némi infót, az alapján nem kell aggódnom, de majd egy megerősítés jól esne.

Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest