Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
kchris78
üzenetére
Igen, a Magic Keyboard k*rva nehéz, sajnos vagy nem sajnos, a kialakítása miatt szükséges, mivel ellensúlyként funkcionál az iPad-del szemben. Valami kell hogy megtartsa...

Viszont ha még nem használtál MacBook-ot, nagyon meg tudod szeretni az ipad-ez való Magic Keyboard-ot, mivel nem igazán van vetélytársa. (vagyis nem azokkal még nem találkoztam)
Ha meg már használtál Book-ot, és megtetszett, szerintem nem fogod igazán megszeretni.
De ez csak az én véleményem, magamból indultam ki.
Nem írok cikkeket vagy könyvet rajta, egyszerűen megszoktam hogy ez ilyen, és így szerettem meg. Innentől ez az elvárás.
De ettől eltekintve, nagyon sok laptopot kenterbe ver a Magic Keyboard, ami igazán tiszteletre méltó, főleg annak fényében, hogy nem beépített Bill., hanem csak egy kiegészítő.
(vannak akik kifejezetten rühellik a MK-t, na ez pont nem nekik való. Viszont mindenki más meg imádja, aki ugye nem utálja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval röviden: nagyon is (meg)szerethető cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)