Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-book olvasók
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
kchris78
üzenetére
Igen, a Magic Keyboard k*rva nehéz, sajnos vagy nem sajnos, a kialakítása miatt szükséges, mivel ellensúlyként funkcionál az iPad-del szemben. Valami kell hogy megtartsa...

Viszont ha még nem használtál MacBook-ot, nagyon meg tudod szeretni az ipad-ez való Magic Keyboard-ot, mivel nem igazán van vetélytársa. (vagyis nem azokkal még nem találkoztam)
Ha meg már használtál Book-ot, és megtetszett, szerintem nem fogod igazán megszeretni.
De ez csak az én véleményem, magamból indultam ki.
Nem írok cikkeket vagy könyvet rajta, egyszerűen megszoktam hogy ez ilyen, és így szerettem meg. Innentől ez az elvárás.
De ettől eltekintve, nagyon sok laptopot kenterbe ver a Magic Keyboard, ami igazán tiszteletre méltó, főleg annak fényében, hogy nem beépített Bill., hanem csak egy kiegészítő.
(vannak akik kifejezetten rühellik a MK-t, na ez pont nem nekik való. Viszont mindenki más meg imádja, aki ugye nem utálja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval röviden: nagyon is (meg)szerethető cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen légtisztítót vegyek?
- CNC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Minden, ami hőszivattyú
- Okos Otthon / Smart Home
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)