Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
Hogy megéri e azt úgy is te fogod eldönteni.
A soc "CPU" része még nem is annyira durva előrelépés, de a "GPU" az nagyon durva a pro-ban. A 4 hangszóró brutálisan jól szól, mintha nem is tablet lenne.(ez komolyan meglepett)
120Hz-es kijelző nekem nem adott akkora extrát, én nem estem hasra tőle. 64G viszont kevés, - nem 2015-ben vagyunk - ha egy picit előre gondolkodsz min 128G.
A Pronak nagyobb a fényereje is, szabad téren jól jön. Face ID-ról én már nem szívesen szoktam volna vissza Touch ID-ra. pl szeretem hogy ha nincs is feloldva rápillantasz, és elolvasod a kapott üzeneteket. Kamera majdnem mindegy egy tabletnél, de ha véletlen kell hát sokkal jobb a Pro.Ami nagyon bejött az a LiDAR-szkenner. Pont szobát rendezünk be és félelmetesen jó ez az AR lakberendezés

Neked kell tudnod mennyit szánsz rá, és milyen kompromisszumokat vagy hajlandó kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest