Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
Nekem régóta van Tidal. Drága de nagyon jó a minőség. MQA-nél van egy “M” betű az albumok mellett. Ehhez viszont MQA képes DAC kell. Veszteséges tömörítésben az iTunes Plus (16 és 24 bit 256kbps AAC) a legjobb. Én FLAC-et iXpand Drive-on tartok. Viszont az Apple nagyon nem szereti a Free Lossless-t, mert a saját formátumát, az ALAC-et erölteti. Ez vhol érthető. A VLC persze megeszi lightning USB-ről is, de iXpandról csak a dalokat egyenként tudja importálni, mappákat nem, ami így elég macerássá teszi. Én mindenkinek azt szoktam tanácsolni, hh iOS-en akar lossless zenét hallgatni, akkor álljon át ALAC-re. Ill. azzal még számolj, hogy bt fülessel az SBC codec miatt max. MP3 minőségben tudsz zenét hallgatni, mert még az iPad Pro sem támogatja az olyanokat, mint az aptX és LDAC (~990kbps ez a legjobb manapság) ami már az olcsó droidokban is megvan. Szóval iPad-en Tidal-ozni bt fülessel nem sok értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest